Tankar..

Ja matchen i fredas mot Falun började vi rätt bra och hade ledningen med 0-1 efter första perioden.. Men vi har inte den rätta tron på oss själva just nu utan bjuder motståndarna på för många mål.. Mot Falun var det fyra solklara mål som vi bjuder på och då blir det svårt att vinna några matcher!!

Vi har nu spelat fyra matcher i serien och vi har fortfarande inte mött något lag som imponerat på mig och ändå har vi NOLL poäng!! Vad beror det på??
Ja säkert en massa olika saker men det jag tror det handlar mest om är att vi inte riktigt vet hur vi ska göra i vissa situationer i egen zon vilket medför att vi blir osäkra och inte litar på varann till 100%.. För jag har den tron iaf att när vi känner oss trygg i egen zon så kommer resten att komma också men de ramlar inte bara ner över än utan det krävs ETT JÄ*ULST HÅRT JOBB!!!

För vi är ett bättre innebandylag i år så bara fortsätta kriga på!!


I lördags åkte vi med innebandylaget på All Star för att äta å dricka lite gott och för att se Sveriges fotbollslandslag ta tre poäng borta mot Danmark... Nu gick det ju sådär.. Sverige hade 2 bollar inne men de blev bortdömda och sen när Isaksson bjuder på Danmarks mål så känns VM i Sydafrika hyffsat långt bort tyvärr..

Nu verkar de som om de kommer hända en hel del med de svenska landslaget i fotboll... Tränarna slutar, Henkebrorsan tackar för sig, Micke Nilsson tackar han med för sig och sen kanske Chips-Anders å sidleds Danne tackar för sig... Det innebär att de kommer bli mycket nytt i landslaget och jag tror å hoppas att det blir nåt positivt av det :)


Grabbarna åkte igår på sin SJÄTTE!!! raka förlust då man förlorade med 4-0 borta mot Borås.. Det positiva är ju att laget inte kan sjunka längre då man nu ligger sist i tabellen!! Hoppas att den nya liraren Jesse Schultz kan få in lite positiva vibbar i laget annars blir de en lång och jobbig säsong...

Klicka HÄR och kolla efter 23 sekunder.. Kan man inte göra mål i tom bur ja då blire jobbigt...


Nej nu ska jag åka upp mot IKSU.. Har DM match med tjejerna ikväll, blir en tuff match mot division 2 ledarna Vindelns IF..

/#33


T.B.B!!!

Trött.Bitter.Besviken!!!


Sitter på bussen på väg hem... Landar kring 06:00 på Gammlia INNEBANDY!! Tackarr..

Förlorade matchen med 7-3... Skriver mer om den sen..

SucK!!

/#33


Gameday!!

Nu har vi precis checkat ut från hotellet, vi sov på scandic lugnet ett helt okej hotell.. Fick som jag skrev igår nya sovkamrater eftersom mina vanliga är hemma.. Nu fick jag äran att sova med lingon, Larsson och Lindberg.. De visade sig att de skulle gå bra och sova med dom oxå :)


Lingon ville hitta en speciell låt så vi låg i kanske 1 timme och letade å letade å letade men vi hittade den inte... SÅ är det någon som har låten "Hellwitansch Pitebo" ta gärna kontakt med mig...

Frukosten var bra men jag saknade mina havrefras.. fick ta branflakes istället, får hoppas de funkar ändå...


Vi har ännu inte fått veta hur laget ser ut än men går vilda rykten att vi ska starta på 2 femmor vilket är väldigt sällsynt i Umeå City men jag tror det kan vara bra.. För då kommer de som får förtroendet att spela in i matchen mycket snabbare och sen borde vi vara så bra tränade så vi orkar en hel match på 2 femmor men som sagt... bara spekulationer än så länge..



Nu ska vi iaf ut till Borlänge för att besöka Kupolen som är ett rätt stort köpcentrum där vi ska se om vi kan hitta något kul att shoppa.. Blir även att äta lunch där.. Kan gissa att det blir nån sorts pastarätt :)



Här kommer ett klassiskt klipp om när grabbarna tog steget upp 98... Synd att man inte kan hoppas på nåt liknande i år.. :( men se och njut..

 


Nej nu är vi framme i Borlänge så hinner inte skriva mer... Hörs sen..

/#33


Roadtrip!!

NU sitter vi i bussen på väg ner till dalarna och Falun.. Imorron fredag väntar en tuff fight mot våran gamla lagkamrat, Jacke "dalendödaren" Lundmark  som valde att testa nåt nytt och flyttade därför ner till Falun för att testa vingarna..

Falun är ett fysiskt starkt lag som ändå har en hel del trixiga lirare där vi verkligen får se upp med Skog, Norell och Adriansson..


En klassisk bild på Jacke & Joel..


På vägen ner har en del spelar poker, sett serier eller film, spelat FM eller bara surfat runt på det trådlösa internet som vi har i bussen, vilket känns rätt lyxigt att ha :) det gör ju iaf bussresan mer behaglig..

Middag åt vi i Sundsvall.. En buffé så ingen gick ut därifrån hungrig kan jag lova...

Nu hoppade precis Micke Eriksson av bussen för han skulle hem till mamma och pappa för att sova i rymdforskarbyn (Sandviken).


Vi är ett sargat gäng som lämnade Umeå vid 16:30 tiden idag.. Team Cap Lasse Bergström har en sträckning i vaden och är tvingad till vila, Andreas Tuomas har troligen mykoplasma och är borta på obestämd tid, Mats Jonsson är han oxå sjuk, hosta och hängig i kroppen gör att han stannar hemma och kurerar sig.. Sen är också Mattis hemma, eller hemma är fel ord då han på en uttagning för att bli någon sorts pilot..

Men vi som har åkt iväg är iaf grymt revanschsugna sen våran bleka insats mot Helsingborg för den var inte bra men nu ska vi inte älta det som varit utan se frammåt på de som komma skall... :)



Dalen hade 3-1 i början av andra perioden idag mot Storvreta men sen började "vreta" äta sig ikapp.. 3-3 inför sista perioden.. Vi hade en tung sistaperiod i söndags men undra vad Dalen hade ikväll då?? 0-7 i sista å totalt    3-10 då slutsignalen gick.. Superkillen Holtz fick äntligen göra sina första SSL poäng i Storvreta skjortan..

Sen verkar Dalens superfemma haft en mörk dag.. 0-6 i plus minus statistiken..


Ketil, Johan och Peder hade för ovanlighetens skull en tung dag..



Nu är vi snart framme i Falun och de känns lite konstigt då mina rumskamrater på roadtripsen är borta, brukar alltid sova med Mats, sen brukar vi ha Tuomas som en tredje vän rätt ofta och då vi är fyra brukar Mattis vara med... Så frågan är nu vem sover jag med?? Är lite nervös.. ;)



Nä ska börja plocka ihop mina tillbehör här i bussen nu..
Sov gott!!
/#33


Ska vinden vända?

Ja vi i Umeå City har inlett säsongen allt annat än bra... Efter magplasket nere i GBG mot PIxbo så reste vi oss upp i matchen mot Täby där vi borde vunnit men efter diverse slarv i egen zon fick stå där med en ny förlust och på resultattavlan stod det Umeå 7 - Täby 9... Gristungt!!


Veckan efter mötte vi Helsingborg på hemmaplan eller vi blwv uppskickade till IKSU för det skulle vara någon Kung-Fu gala på Gammlia.. Tror ni de blev nån gala?? Näe tydligen kunde inte Bruce Lee´s kompisar komma så Gammlia stog tomt då vi spelade på IkSu... Tackarrr

Matchen börjar vi rätt bra men vi har förbaskat svårt att komma till några avslut på mål.. skotten slutar 2-3 och då har vi haft bollen kanske 70%..
Men i början på andra gör Helsingborg 0-1 på en kontring och det gör inte att Helsingborg vill spela en roligare innebandy.. kan nästan lova här och nu att Helsingborg är topp 3 tråkigaste laget  i SSL att se på...
Vi jobbar oss tillbaka å gör 1-1 men efter ett slarv på ett frislag får Helsingborg gå till pausvila med en 1-2 ledning...
tredje börjar som andra med ett tidigt mål för Helsingborg då deras bästa spelare Marck Lundberg lurar bort mig till kiosken och snyggt lyfter in en backhand till 1-3...
Nu trodde jag att vi skulle lyfta oss och göra ett ryck men tyvärr vek vi istället ner oss och siffrorna rann iväg...

Brukar inte ofta klaga på domarna men de hade en tung dag på jobbet.. Nästan värre än vi som var blåklädda... Den här bilden är rätt talande..


Hade inte många kompisar på matchen senast...



Helsingborg är grymt hypeade och de ska vara glada OM de tar sig till slutspel... Förbannat tråkigt lag men som är grymma på att täcka skott.. Nu vann de mot oss och de är bara att grattulera dom.. men kan lova att då vi möts nästa gång kommer de vara ett nytt City de får möta!!


Finns fler lag här i Umeå som har det lite tungt just nu... Grabbarna har 5!!!! raka förluster och det måste vara många herrans år innan de skedde senast.. Visst har dom en gedigen skadelista men ändå.. Kan berätta att mitt hockeyhjärta blöder..

Nu får vi hoppas att de skadade spelarna kommer tillbaka snart och att frälsaren landar snart!! Jesse Schultz är namnet på killen som ska få Lövens målskytte att lossna.. tung uppgift fast hoppas han lyckas :)


Bedros pratar ut..


/#33


Blogga eller inte??

En blogg för mig är något som man skall uppdatera frekvent.. Helst 1 inlägg/dag helst gärna fler och just nu fungerar inte min blogg på det sättet tyvärr!!

Varför??

Ja jag har inte haft den rätta glöden och skrivarviljan men ska iaf göra ett nytt försök med att blåsa liv i bloggen på allvar igen...

SÅ nu KÖR vi!!!!


RSS 2.0