Roadtrip!!

NU sitter vi i bussen på väg ner till dalarna och Falun.. Imorron fredag väntar en tuff fight mot våran gamla lagkamrat, Jacke "dalendödaren" Lundmark  som valde att testa nåt nytt och flyttade därför ner till Falun för att testa vingarna..

Falun är ett fysiskt starkt lag som ändå har en hel del trixiga lirare där vi verkligen får se upp med Skog, Norell och Adriansson..


En klassisk bild på Jacke & Joel..


På vägen ner har en del spelar poker, sett serier eller film, spelat FM eller bara surfat runt på det trådlösa internet som vi har i bussen, vilket känns rätt lyxigt att ha :) det gör ju iaf bussresan mer behaglig..

Middag åt vi i Sundsvall.. En buffé så ingen gick ut därifrån hungrig kan jag lova...

Nu hoppade precis Micke Eriksson av bussen för han skulle hem till mamma och pappa för att sova i rymdforskarbyn (Sandviken).


Vi är ett sargat gäng som lämnade Umeå vid 16:30 tiden idag.. Team Cap Lasse Bergström har en sträckning i vaden och är tvingad till vila, Andreas Tuomas har troligen mykoplasma och är borta på obestämd tid, Mats Jonsson är han oxå sjuk, hosta och hängig i kroppen gör att han stannar hemma och kurerar sig.. Sen är också Mattis hemma, eller hemma är fel ord då han på en uttagning för att bli någon sorts pilot..

Men vi som har åkt iväg är iaf grymt revanschsugna sen våran bleka insats mot Helsingborg för den var inte bra men nu ska vi inte älta det som varit utan se frammåt på de som komma skall... :)



Dalen hade 3-1 i början av andra perioden idag mot Storvreta men sen började "vreta" äta sig ikapp.. 3-3 inför sista perioden.. Vi hade en tung sistaperiod i söndags men undra vad Dalen hade ikväll då?? 0-7 i sista å totalt    3-10 då slutsignalen gick.. Superkillen Holtz fick äntligen göra sina första SSL poäng i Storvreta skjortan..

Sen verkar Dalens superfemma haft en mörk dag.. 0-6 i plus minus statistiken..


Ketil, Johan och Peder hade för ovanlighetens skull en tung dag..



Nu är vi snart framme i Falun och de känns lite konstigt då mina rumskamrater på roadtripsen är borta, brukar alltid sova med Mats, sen brukar vi ha Tuomas som en tredje vän rätt ofta och då vi är fyra brukar Mattis vara med... Så frågan är nu vem sover jag med?? Är lite nervös.. ;)



Nä ska börja plocka ihop mina tillbehör här i bussen nu..
Sov gott!!
/#33


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0