Ska vinden vända?

Ja vi i Umeå City har inlett säsongen allt annat än bra... Efter magplasket nere i GBG mot PIxbo så reste vi oss upp i matchen mot Täby där vi borde vunnit men efter diverse slarv i egen zon fick stå där med en ny förlust och på resultattavlan stod det Umeå 7 - Täby 9... Gristungt!!


Veckan efter mötte vi Helsingborg på hemmaplan eller vi blwv uppskickade till IKSU för det skulle vara någon Kung-Fu gala på Gammlia.. Tror ni de blev nån gala?? Näe tydligen kunde inte Bruce Lee´s kompisar komma så Gammlia stog tomt då vi spelade på IkSu... Tackarrr

Matchen börjar vi rätt bra men vi har förbaskat svårt att komma till några avslut på mål.. skotten slutar 2-3 och då har vi haft bollen kanske 70%..
Men i början på andra gör Helsingborg 0-1 på en kontring och det gör inte att Helsingborg vill spela en roligare innebandy.. kan nästan lova här och nu att Helsingborg är topp 3 tråkigaste laget  i SSL att se på...
Vi jobbar oss tillbaka å gör 1-1 men efter ett slarv på ett frislag får Helsingborg gå till pausvila med en 1-2 ledning...
tredje börjar som andra med ett tidigt mål för Helsingborg då deras bästa spelare Marck Lundberg lurar bort mig till kiosken och snyggt lyfter in en backhand till 1-3...
Nu trodde jag att vi skulle lyfta oss och göra ett ryck men tyvärr vek vi istället ner oss och siffrorna rann iväg...

Brukar inte ofta klaga på domarna men de hade en tung dag på jobbet.. Nästan värre än vi som var blåklädda... Den här bilden är rätt talande..


Hade inte många kompisar på matchen senast...



Helsingborg är grymt hypeade och de ska vara glada OM de tar sig till slutspel... Förbannat tråkigt lag men som är grymma på att täcka skott.. Nu vann de mot oss och de är bara att grattulera dom.. men kan lova att då vi möts nästa gång kommer de vara ett nytt City de får möta!!


Finns fler lag här i Umeå som har det lite tungt just nu... Grabbarna har 5!!!! raka förluster och det måste vara många herrans år innan de skedde senast.. Visst har dom en gedigen skadelista men ändå.. Kan berätta att mitt hockeyhjärta blöder..

Nu får vi hoppas att de skadade spelarna kommer tillbaka snart och att frälsaren landar snart!! Jesse Schultz är namnet på killen som ska få Lövens målskytte att lossna.. tung uppgift fast hoppas han lyckas :)


Bedros pratar ut..


/#33


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0