Träningsvärk!!

Igår var en tuff dag som gick i träningens tecken.. Först tester med tjejerna där de flesta gjorde riktigt bra ifrån sig, speciellt i brutalbänken så blev jag imponerad över deras insatser..

Sen iväg på den roliga intervallträningen, 5 gånger 3 minuter i 90% med 1 minuts vila mellan loppen.. Efter loppen körde vi dessutom 8 stegringslopp på 100 meter, lovar att man var mör i benen efter det..
Som om de inte var nog så fick jag för mig att åka upp på IKSU att köra mitt livs värsta gympass (återkommer senare i texten om det)..



Mats Sundin kan ha gjort sitt livs sista ishockeymatch inatt då hans Vancouver blev utslaget va Chicago med 4-2 i matcher.. Mats är en av de största inom svensk ishockey så jag säger tack för showen från den store mannen från Nacka som hade sitt adelsmärke i sin grymma backhand..

Här kommer en liten film om Mats...





Tuomas blev lite sur då jag hyllade Zingmark häromdagen i bloggen för att Zingmark visade bra form på löpningarna så igår växlade Tuomas ut sitt steg och visade vars skåpet skulle stå... Hatten av för dig Andreas och fortsätt sådär :)



Nu är Holtz helt klar för Storvreta.. Ska bli intressant att följa hur det kommer att gå för han i ett nytt lag där han bara blir en i mängden och inte som i Mullsjö där han ska göra 90% av allt som sker på banan..



Var som sagt igår på IKSU och styrketränade efter intervallträningen.. Kan lova att det var mitt värsta styrkepass jag någonsin gjort i mitt liv!! För tränar man med Atlas och Zeke då dom kör det Nya Zeelendska programmet så lovar jag att man får träningsvärk som F*N dagen efter, känns att man lever..

Efter 2 timmars intensiv gymträning med sjukt många set så är man inte så kaxig längre..
Ska iaf bli 4 sånna pass i veckan hädanefter, förhoppningsvis så blir man väl lite starkare och slipper ha så här ont efter varje pass.. Usch!!

  
Atlas Ahlehjelm och Zeke Nystedt mina personliga tränare i gymmet nu..



Börjar kurra i magen nu så är skönt att det snart är lunch :)

/#33

Måndag

Då var helgen över och en ny vecka framför oss. Helgen har varit mycket lugn och skön.. Synd bara att vädret inte varit lite bättre men de kommer väl snart lite sol och värme får vi hoppas :)



Sverige tog brons i ishockey VM igår och Ryssland vann sitt andra raka VM-GULD!! Tror Ryssland är på gång att inleda en ny stor era inom hockeyvärlden.. Tänk er OS nästa år då kan ryssarna plocka in några hyfsade spelare som inte var med i VM, tänkte på sånna som Malkin, Ovechkin, Semin, Fedorov och sist men inte minst Datsyuk.. Sätter mina slantar på att ryssarna tar hem OS-guldet trots att höken säger att Sverige ska försvara det.. vad tror ni?


Här ser ni Radulov göra målskest efter sitt matchvinnande 2-1 mål..



Söndagar så har vi innebandyträning och det brukar vara mycket folk och bra fart på dom träningarna å träningen igår var inget undantag.. Lillebror (mathis) var med igår och såg riktigt spelsugen å visade att bågarkillen i honom finns kvar :)
Det var 3 tuffa matcher igår där vi vann varsin match och en var oavgjord.. men eftersom vi i gula laget vann den sista och slapp plocka sargen så anser jag att vi vann det hela :)

Roligaste på träningen igår var i sista matchen då vi körde första målet vinner och Björsii trampar in och drar iväg ett stenhårt skott som tar i kryssribban men Björsii tror han avgjort tillställningen och gör värsta målskesten men spelet vänder och vi avgör 30 sekunder senare.. Innebandy!!

Ikväll står 5 gånger 3 minuters intervaller på schemat.. Ett tungt pass om ni frågar mig men bara att kriga sig igenom det..



Sveriges U-19 herrar i innebandy tog igår VM-Guld, OJ vilken skräll... Eller?? 



 Har ni lite tid över så gå in HÄR och spela spelet Guldbollen.. Säg till om ni tar över första platsen ;)



Nu dags för lunch..

Tack å hej..
/#33

Innebandyfilmen

Ni som var på innebandyfesten 25 april på O´learys i Umeå fick se den underbara filmen då.. Men för er som inte var där så länkar jag här till första avsnittet av "Innebandy hela veckan" klicka HÄR för att få se.. Förbaskat bra må jag säga :)

Måste ge Big M å Pipen en enorm eloge för sitt slit med filmen :)


Pimpling..

Landslagsbacken Anna Renström valde att lämna laget, något som resten av den stomme Dalens damer hade ifjol redan gjort.. Det blir Örnsköldsvik som blir hennes nya klubbadress..

Vad som gör att de etablerade spelarna inte vill vara kvar i Dalen det vet jag inte?? Men något måste vara infekterat där.. Nu har de fyllt på laget med en massa division 1 spelare och det blir spännande och se hur de kommer att gå för Urban och gänget i vinter.. De borde ju iaf slippa ha någon press på sig och på de viset kan de spela rätt avslappnat men samtidigt så kan det bli en jobbig vinter med tanke på att de inte har ett sånt rutinerat lag..  



Sverige vann kvartsfinalen mot Tjeckien igår med 3-1 och Jonas Gustavsson, aka "monstret", visade vilket fantastisk målvakt han är! Den ena svettiga räddningen efter den andra, att han spelar i ett annat lag är Färjestad nästa år är nog ingen vågad gissning, frågan är bara vars han hamnar??

Ikväll väntar Kanada i semifinal och de blir en bra mycket tuffare uppgift för tre kronor men fortsätter de att spela lika disciplinerat i egen zon kan det gå vägen.. Sen kommer "monstret" att behöva spela på topp för att de ska gå vägen och jag hoppas och tror på Sverige..

 
Jonas Gustavsson i Färjestads målet..



En ny hemsida är på väg att etablera sig här i Umeå.. den heter något så orginellt som www.innebandyumea.se och vad som kommer att finnas på den är väl inte riktigt klart men än så länge finns de en del bloggare där..
Jag hoppas att sidan kommer igång på allvar snart..



Fiska är något som jag tycker är riktigt roligt och för några veckor sen var jag, Mats, Mats pappa Lennart och Carro å traskade på isen borta vid Strömbäcks folkhögskola.. Vädret var riktigt bra, solen sken och de var vindstilla..

Vi fick en hel del fisk, Lennart fick den finaste, Mats den största och jag tror jag fick flest abborrar.. Sen C som aldrig i hela sitt liv hade fått en fisk men nu lyckades hon äntligen lura några stycken.. Här kommer bildbeviset på hennes livs första fångst :)


C med sin första fisk!



Här kommer fredagsmusik tipset.. Lyssna och njut :)


Gavin DeGraw - Stay



Snart lunch och helgen kommer inom några timmar.. Sweet..

Tack för mig.. Hej..
/#33

Tillbaka?

Hallå där!

Har varit rätt tyst på denns sida ett BRA tag och det beror på att det har varit mycket av diverse saker men nu hoppas jag att energin och skrivlustan är tillbaka...

Nog om det nu..



Balrogs damer och AIK´s herrar fick höja bucklan och vinna guld i globen, Grattis!!

IKSU hade möjligheten att spela sin femte raka final i globen men tyvärr spelade inte IKSU sitt egna spel och då Falun hade större matchvinnare i sitt lag så gick dom till final... Får hoppas att revancshlustan är stor hos studentlaget tills nästa år..



Vi i Umeå City var endast 1 poäng från att nå slutsspel.. Surt som fasen men ska man se till att vi var nykomlingar får vi ändå vara nöjda med de vi presterat.. Men tills nästa säsong får vi höja ribban lite och sikta mot slutspel!!

Försäsongen körde igång för 2 veckor sen och nu är man lite öm i kroppen efter varje pass men snart går de väl över får vi hoppas :) På löppassen imponerar Zingmark med bra tryck i buggarna, sen ska även målvakterna ha cred.. Jonka ligger och springer på den övre halvan och Ställ har väl utvecklat sitt löpsteg med 300% sen ifjol :)

Har varit rätt så bra uppslutning och kul att spelarna från Ersboda som tränar med oss i sommar sliter på bra oxå.. De kan mkt väl kämpa sig till ett fast kontrakt om de fortsätter kriga på..



Silly season i SSL så är det 3 lag som hittils värvat bäst och de är i mina ögon AIK, Helsingborg och Storvreta..
Undrar hur mycket av Henke Larsson pengarna som gick åt för att få Kivilehto till Skåne?? För att välja ett bottenlag framför ett topplag med 2 finska vänner och guldchanser.. Hmm luktar STORA pengar ända hit upp till Umeå!!

Kommer med ett nytt inlägg senare om hur det ser ut i lagen här i Umeå..


Bäst betald i SSL??



Iniestas kvittering i 93 minuten igår mot Chelsea var lika oväntat som snyggt.. Stillastående tryckte han upp bollen i Cechs vänstra rynka.. Sjukt snyggt!! Sett till hela matchen kanske Chelsea borde vunnit den men jag gråter inte.. Ser hellre Barcelona i final med deras offensiva spel gentemot Chelsea defensiva lir...

Tyvärr missar en massa spelare i Barca finalen pga avstängningar... Trist..



Ishockey VM kvartsfinal ikväll mellan Sverige och Tjeckien... Glödhett? Nja... Rätt ljummet men jag lär ändå sitta framför TV:n och skrika på domaren.. :)



Allt för denna gång för nu vankas det lunch... Fläskfilé.. ole.. :)

/#33

RSS 2.0