ÄNTLIGEN!!

Äntligen 1:

Vi lyckades i söndags ta våran första trepoängare i SSL då vi tog emot Järfälla Spiders på hemmaplan.. Vi gör nog våran sämsta insats hittils under säsongen då vi inte alls får upp samma fart i fötterna och passningarna sprides som aldrig för.. Fast som någon sa "det krävs två för att dansa"..  men vi lyckades trots det vinna matchen med 5-4.. GLÄDJE!!

Stor segerorganisatör var Danne Pettersson som snyggt sköt in en sik i bortre stolpen med dryga minuten kvar av matchen.. Sen ska Ställ i kassen ha cred för sin insats för han var riktigt stabil..

Min egen insats då.. Ja var längesedan jag kände mig så seg i kroppen och hade inte allt för många rätt där ute på banan, så blev med all rätt åsidosatt i tredje perioden.. (fast fick komma in och spela boxplay å sista minuten). Men efter en sådan insats kunde jag inte vara nöjd på mig själv!! Så jag straffade mig själv genom att ta milspåret uppe i gammliaskogen.. Kan lova att min kropp inte vill springa den igen.. Är bara en massa upp och nerförsbackar, fyyy Faaan..


Petz har precis gjort 5-4 målet!!


Det har varit mycket snack om betygsättningen på innebandymagazinet.. och jag måste ställa mig i raden bakom dé som tycker att de blir lite väl mycket Kalle Anka över det.. Jag menar att den som sätter betygen borde ju iaf veta LITE om innebandy och sen ha koll på vilka spelare som är vilka...

Skoog berättar i sin blogg att Ciya Hayo fick en 2:a i betyg trots att han låg hemma i sängen i Falun och var sjuk.. Bra jobbat Ciya..

Men nu kommer jag till det jag skulle komma till... I matchen mot Mullsjö, ja i den matchen där sista perioden inte finns kvar i mitt minne, men då ska tydligen Yngve Nordin spelat sista perioden med oss?!?!.. Senast jag minns att Yngve spelade en match med oss var kanske 2 år sedan.. Men nån som kommer ihåg sista perioden kanske kan bekräfta om han var med?? Kollade på innebandy.se men där står han registrerad för Argentum!!

Aja.. Så ni som läser betygsättningen, ta den med en nypa salt..



Äntligen 2:

Titta jag skriver igen JIPPIE!! Har varit sjukt mycket på schemat den sista tiden..



Idag kom första snön här uppe i Umeå.. Jag gillar faktiskt vintern och snön :) men nu tror jag tyvärr att de som kommit idag rätt snabbt kommer att smälta bort.. För utan snön är det så mörkt och trist ute.. Snön lyser upp och får en på bättre humör!!



Äntligen 3:

Ja då var Skellefteå AIK i serieledning i elitserien!! Asså hur sjukt är inte det!! Jag är inte BITTER.. för ja menar Björklöven stormar ju fram i allsvenskan.. Eller hur var det nu??.. Lövens tränare Fagervall är NÖJD över 1 poäng på bortaplan mot Mariestad.. men men.. Får hoppas att vindarna vänder snart för grabbarna!!



Fredrik Holtz... Superligans mest överskattade spelare!!



I tisdags hade vi ett löppass med City och ni som vet hur Thomas Straete ser ut (för ni som inte vet så är han kanske 1.85 lång och väger c:a 90kg), alltså en stor Norsk björn... Att han skulle vara en sån kenyan på att löpa det trodde jag inte... Vi körde 6 gånger 3 minuters intervaller och Straete var 20-30 före den som var tvåa i varje lopp.. SJUKT IMPONERANDE!!


Moses Kiptanui eller Thomas Straete..


Nu vankas detr lunch på 57:an med Bäcklund nej just ja Ahlehjelm :) Var tydligen helstekt fläskfile på menyn idag :P

Hörs
/#33

1-2-3 på det 4:e ska de ske..

Nu ligger jag i sängen på hotellet mitt i centrala Västerås. Resan ner startade vid 12 tiden från Umeå i förmiddags.. Vi landade på hotellet 9 timmar senare, är riktigt glamouröst att vara innebandyspelare på elitnivå..

Fast det går trots allt riktigt bra ändå... Det finns strömuttag på bussen så vi kan ta med oss diverse leksaker som kräver ström.. En del har med sig datorer och till dagens resa tog norrmännen med sig sin PS3:a så vi har lirat NHL turnering på vägen ner.. Jag och Lindberg lirade ihop, vi tog oss till semifinal men åkte dit i förlängningen mot Jacke och Cap.. Ett MYCKET orättvist resultat!!! Vinnare av turneringen blev inte helt otippat ägarna till spelet...

Tiden går rätt fort då man kan sitta vid en dator eller spela lite TV-spel..


Kul men svårt..



Matchen imorron startar 15:00, vi har frukost vid 9 tiden och lunch vid 12:30.. Så uppladdningen känns perfekt.. Bara in och köra!! Det kommer att bli en väldigt tuff match tror jag, för Västerås har visat upp en bra form under starten av serien.. Det har ett gäng tekniska och luriga killar som vi verkligen får se upp för.. Men sliter vi för varann som vi gjorde i 54 minuter mot AIK så ska Västerås vara bra för att slå oss.. Nu ska vi bara lära oss att knyta ihop säcken oxå..



Imorron gör äntligen lövens största värvning inför säsongen, Fredrik Öberg, debut..Jag tror och hoppas att hans hand håller och att han kommer att höja procenten i powerplay.. För där har grabbarna inte varit bra hittls...


Fredrik Öberg #48

Tjejerna hade säsongspremiär mot Ersboda igår och bortser man från första perioden så var vi SÅÅÅ mycket bättre och matchen slutade 7-2.. Är imponerad och stolt över den inställning som tjejerna visade upp.. Fortsätt såhär resten av säsongen så blir vi svårslagna!!!

Nytt derby på tisdag... då mot seriefavoriten Umeå City.. Spännande..


Om man lär sig att serva som Andy Roddick gör här så blir man svårslagen... sjukt..



Zupermatte är inte bara en grym innebandyspelare.. nu kan han snart även titulera sig som pokerproffs :)

Nu blire sängen.. Håll tummarna för oss imorron...

Godnatt
/#33


Är tydligen Norrmän som gäller..

I veckan har vi haft lite skavanker i truppen.. Några skadade och några sjuka, så de har varit lite folk borta på träningarna.. Men trots det har det varit riktigt bra fart på planen och Olles drömmål på måndagsträningen är nog det snyggaste som gjorts på Gammliagolvet på mycket länge...

Å träningen ikväll var det oxå rätt frejdigt och bra spel.. Kul att man fick hänga in ett par kassar med :)

Tove och Nellie kom förbi och lämnade ett stort lass godis efter träningen, så nu lär de bli ett tungt och sött lag som åker ner till Västerås ihelgen..


MUMS!!


Nu har äntligen TV4sport börjat visa innebandy igen.. Jag kan hålla med de som så många andra tycker.. Flytta matchen från måndagar till tisdag eller söndagkväll.. Varför?? Jo för nästan alla innebandylag tränar ju på måndagar och än så länge är det till största del innebandyfolk som ser på matcherna på TV...

Helsingborg öppnade ju 1:a perioden lysande i hemmamatchen mot Dalen för att sen efter att Nede fått psykbryt (igen) och drabbas av en 5 minutare då han är uppe å nafsar i ansiktet på Patte Lundström så vänder matchen till Dalens fördel.. Sen kan man ju diskutera om inte Patte skulle haft samma straff som Nede.. För vad är skillnaden på ett rapp med klubban i ryggen eller en liten vispning med handen i ansiktet?? Hårfin tycker då jag..

Sen säger jag det igen.. Ketil Kronberg är just nu världens BÄSTA innebandyspelare!!! Hans ryck i spelvändningen till Dalens 1-1 mål är redan klassisk.. I mina ögon betyder Ketil lika mycket för Dalen som Marta gör för UIK..



Det är just Ketil som leder poängligan i SSL.. I Umeå City är det en annan norrman som leder poängligan och i hockeyns elitserie är det oxå en norrman som leder poängligan... Mats Zuccarello Aasen i Modo... En riktig lirare han med, 170 lång men har händer som en trollkarl...

Här kommer ett klipp med just Zuccarello Aasen från förra säsongen då han spelade i Norska ligan... Kolla in dragningen och målet 1:48 in i klippet... SJUKT!!




Våra Norrmän hade ordnat med en massa frukt innan dagens träning och snyggt skurit det å lagt upp det himla fint.. Tack grabbar!! :)



PÅ fredag kör damettan igång.. Tjejerna möter Ersboda i ett tufft och ovisst derby.. Inför i år har 4 tjejer gått från oss till Ersboda och då vi har 3 st tjejer som kommit till oss från just Ersboda så lär det bli en extra het SERIEPREMIÄR!!!

 
Fredag 19:00 på IKSU Arena då smäller det!! Välkomna...


Nu blire sängen..
zZz
/#33

RSS 2.0