Tankar..

Ja matchen i fredas mot Falun började vi rätt bra och hade ledningen med 0-1 efter första perioden.. Men vi har inte den rätta tron på oss själva just nu utan bjuder motståndarna på för många mål.. Mot Falun var det fyra solklara mål som vi bjuder på och då blir det svårt att vinna några matcher!!

Vi har nu spelat fyra matcher i serien och vi har fortfarande inte mött något lag som imponerat på mig och ändå har vi NOLL poäng!! Vad beror det på??
Ja säkert en massa olika saker men det jag tror det handlar mest om är att vi inte riktigt vet hur vi ska göra i vissa situationer i egen zon vilket medför att vi blir osäkra och inte litar på varann till 100%.. För jag har den tron iaf att när vi känner oss trygg i egen zon så kommer resten att komma också men de ramlar inte bara ner över än utan det krävs ETT JÄ*ULST HÅRT JOBB!!!

För vi är ett bättre innebandylag i år så bara fortsätta kriga på!!


I lördags åkte vi med innebandylaget på All Star för att äta å dricka lite gott och för att se Sveriges fotbollslandslag ta tre poäng borta mot Danmark... Nu gick det ju sådär.. Sverige hade 2 bollar inne men de blev bortdömda och sen när Isaksson bjuder på Danmarks mål så känns VM i Sydafrika hyffsat långt bort tyvärr..

Nu verkar de som om de kommer hända en hel del med de svenska landslaget i fotboll... Tränarna slutar, Henkebrorsan tackar för sig, Micke Nilsson tackar han med för sig och sen kanske Chips-Anders å sidleds Danne tackar för sig... Det innebär att de kommer bli mycket nytt i landslaget och jag tror å hoppas att det blir nåt positivt av det :)


Grabbarna åkte igår på sin SJÄTTE!!! raka förlust då man förlorade med 4-0 borta mot Borås.. Det positiva är ju att laget inte kan sjunka längre då man nu ligger sist i tabellen!! Hoppas att den nya liraren Jesse Schultz kan få in lite positiva vibbar i laget annars blir de en lång och jobbig säsong...

Klicka HÄR och kolla efter 23 sekunder.. Kan man inte göra mål i tom bur ja då blire jobbigt...


Nej nu ska jag åka upp mot IKSU.. Har DM match med tjejerna ikväll, blir en tuff match mot division 2 ledarna Vindelns IF..

/#33


Kommentarer
Postat av: Anonym

du bara bloggar när ni vinner

2009-10-30 @ 17:16:49
Postat av: Fredrik

Menar du City eller Löven? Löven har börjat vinna nu så då får vi se om bloggandet kommer igång igen.

2009-11-30 @ 17:54:45
Postat av: frågande city?

skaru inte fortsätta blogga?

du kan ju inte bara blogga när ni vinner?

2009-12-05 @ 22:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0