Tillbaka?

Hallå där!

Har varit rätt tyst på denns sida ett BRA tag och det beror på att det har varit mycket av diverse saker men nu hoppas jag att energin och skrivlustan är tillbaka...

Nog om det nu..



Balrogs damer och AIK´s herrar fick höja bucklan och vinna guld i globen, Grattis!!

IKSU hade möjligheten att spela sin femte raka final i globen men tyvärr spelade inte IKSU sitt egna spel och då Falun hade större matchvinnare i sitt lag så gick dom till final... Får hoppas att revancshlustan är stor hos studentlaget tills nästa år..



Vi i Umeå City var endast 1 poäng från att nå slutsspel.. Surt som fasen men ska man se till att vi var nykomlingar får vi ändå vara nöjda med de vi presterat.. Men tills nästa säsong får vi höja ribban lite och sikta mot slutspel!!

Försäsongen körde igång för 2 veckor sen och nu är man lite öm i kroppen efter varje pass men snart går de väl över får vi hoppas :) På löppassen imponerar Zingmark med bra tryck i buggarna, sen ska även målvakterna ha cred.. Jonka ligger och springer på den övre halvan och Ställ har väl utvecklat sitt löpsteg med 300% sen ifjol :)

Har varit rätt så bra uppslutning och kul att spelarna från Ersboda som tränar med oss i sommar sliter på bra oxå.. De kan mkt väl kämpa sig till ett fast kontrakt om de fortsätter kriga på..



Silly season i SSL så är det 3 lag som hittils värvat bäst och de är i mina ögon AIK, Helsingborg och Storvreta..
Undrar hur mycket av Henke Larsson pengarna som gick åt för att få Kivilehto till Skåne?? För att välja ett bottenlag framför ett topplag med 2 finska vänner och guldchanser.. Hmm luktar STORA pengar ända hit upp till Umeå!!

Kommer med ett nytt inlägg senare om hur det ser ut i lagen här i Umeå..


Bäst betald i SSL??



Iniestas kvittering i 93 minuten igår mot Chelsea var lika oväntat som snyggt.. Stillastående tryckte han upp bollen i Cechs vänstra rynka.. Sjukt snyggt!! Sett till hela matchen kanske Chelsea borde vunnit den men jag gråter inte.. Ser hellre Barcelona i final med deras offensiva spel gentemot Chelsea defensiva lir...

Tyvärr missar en massa spelare i Barca finalen pga avstängningar... Trist..



Ishockey VM kvartsfinal ikväll mellan Sverige och Tjeckien... Glödhett? Nja... Rätt ljummet men jag lär ändå sitta framför TV:n och skrika på domaren.. :)



Allt för denna gång för nu vankas det lunch... Fläskfilé.. ole.. :)

/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0