Måndag

Då var helgen över och en ny vecka framför oss. Helgen har varit mycket lugn och skön.. Synd bara att vädret inte varit lite bättre men de kommer väl snart lite sol och värme får vi hoppas :)



Sverige tog brons i ishockey VM igår och Ryssland vann sitt andra raka VM-GULD!! Tror Ryssland är på gång att inleda en ny stor era inom hockeyvärlden.. Tänk er OS nästa år då kan ryssarna plocka in några hyfsade spelare som inte var med i VM, tänkte på sånna som Malkin, Ovechkin, Semin, Fedorov och sist men inte minst Datsyuk.. Sätter mina slantar på att ryssarna tar hem OS-guldet trots att höken säger att Sverige ska försvara det.. vad tror ni?


Här ser ni Radulov göra målskest efter sitt matchvinnande 2-1 mål..



Söndagar så har vi innebandyträning och det brukar vara mycket folk och bra fart på dom träningarna å träningen igår var inget undantag.. Lillebror (mathis) var med igår och såg riktigt spelsugen å visade att bågarkillen i honom finns kvar :)
Det var 3 tuffa matcher igår där vi vann varsin match och en var oavgjord.. men eftersom vi i gula laget vann den sista och slapp plocka sargen så anser jag att vi vann det hela :)

Roligaste på träningen igår var i sista matchen då vi körde första målet vinner och Björsii trampar in och drar iväg ett stenhårt skott som tar i kryssribban men Björsii tror han avgjort tillställningen och gör värsta målskesten men spelet vänder och vi avgör 30 sekunder senare.. Innebandy!!

Ikväll står 5 gånger 3 minuters intervaller på schemat.. Ett tungt pass om ni frågar mig men bara att kriga sig igenom det..



Sveriges U-19 herrar i innebandy tog igår VM-Guld, OJ vilken skräll... Eller?? 



 Har ni lite tid över så gå in HÄR och spela spelet Guldbollen.. Säg till om ni tar över första platsen ;)



Nu dags för lunch..

Tack å hej..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0