Är tydligen Norrmän som gäller..

I veckan har vi haft lite skavanker i truppen.. Några skadade och några sjuka, så de har varit lite folk borta på träningarna.. Men trots det har det varit riktigt bra fart på planen och Olles drömmål på måndagsträningen är nog det snyggaste som gjorts på Gammliagolvet på mycket länge...

Å träningen ikväll var det oxå rätt frejdigt och bra spel.. Kul att man fick hänga in ett par kassar med :)

Tove och Nellie kom förbi och lämnade ett stort lass godis efter träningen, så nu lär de bli ett tungt och sött lag som åker ner till Västerås ihelgen..


MUMS!!


Nu har äntligen TV4sport börjat visa innebandy igen.. Jag kan hålla med de som så många andra tycker.. Flytta matchen från måndagar till tisdag eller söndagkväll.. Varför?? Jo för nästan alla innebandylag tränar ju på måndagar och än så länge är det till största del innebandyfolk som ser på matcherna på TV...

Helsingborg öppnade ju 1:a perioden lysande i hemmamatchen mot Dalen för att sen efter att Nede fått psykbryt (igen) och drabbas av en 5 minutare då han är uppe å nafsar i ansiktet på Patte Lundström så vänder matchen till Dalens fördel.. Sen kan man ju diskutera om inte Patte skulle haft samma straff som Nede.. För vad är skillnaden på ett rapp med klubban i ryggen eller en liten vispning med handen i ansiktet?? Hårfin tycker då jag..

Sen säger jag det igen.. Ketil Kronberg är just nu världens BÄSTA innebandyspelare!!! Hans ryck i spelvändningen till Dalens 1-1 mål är redan klassisk.. I mina ögon betyder Ketil lika mycket för Dalen som Marta gör för UIK..



Det är just Ketil som leder poängligan i SSL.. I Umeå City är det en annan norrman som leder poängligan och i hockeyns elitserie är det oxå en norrman som leder poängligan... Mats Zuccarello Aasen i Modo... En riktig lirare han med, 170 lång men har händer som en trollkarl...

Här kommer ett klipp med just Zuccarello Aasen från förra säsongen då han spelade i Norska ligan... Kolla in dragningen och målet 1:48 in i klippet... SJUKT!!




Våra Norrmän hade ordnat med en massa frukt innan dagens träning och snyggt skurit det å lagt upp det himla fint.. Tack grabbar!! :)



PÅ fredag kör damettan igång.. Tjejerna möter Ersboda i ett tufft och ovisst derby.. Inför i år har 4 tjejer gått från oss till Ersboda och då vi har 3 st tjejer som kommit till oss från just Ersboda så lär det bli en extra het SERIEPREMIÄR!!!

 
Fredag 19:00 på IKSU Arena då smäller det!! Välkomna...


Nu blire sängen..
zZz
/#33

Kommentarer
Postat av: humlan

har alltid varit norskar som gäller...de vet du

2008-10-03 @ 11:12:38
URL: http://tollefsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0