3-3..

..skulle matchen mot Warberg slutat igår om man tar bort andra perioden! Tyvärr går det ju inte att ta bort den så vi får enkelt räkna med säsongens sämsta period.. Förlust med 1-8!!

Bara att lyfta på hatten och tacka för uppvisningen.. Känns bara SÅ SÅ SÅ bittert då vi gör en riktigt bra första period för att sedan på 4 minuter i andra perioden släppa in 4 mål!! RIDÅ NER!!
Det var kattens lek med råttan långa stunder igår och det enda positiva var vår första period men vi bör ju snart förstå att en innebandymatch är 60 minuter lång!

Legendaren och demonen Leif Sandström fick hoppa in efter 9 minuter av andra perioden igår då John fick nog efter 7 (6 på den perioden) insläppta kassar.. Leffa visade att han fortfarande håller hög klass då han "bara" släppte in 4 kassar.. Han startade säsongen i Sunday Leauge (ungefär som korpen) och spelar nu på den absolut högsta nivå man kan göra inom innebandyn igen.. STORT!

Leif "demonen" Sandström har gjort comeback igen..

En av alla fantastiska historier som finns om Leif är då Umeå City var och spelade stjärncupen i Karlstad nångång 93-94 därikring.. Umeå City hade inte så många spelare med sig ner dit men Leif var med och storspelade nåt kopiöst som bara han kan å  tog City till final om jag inte minns helt galet?? Så iaf efter turneringen så ringer Balrog, som på den tiden var en stormakt inom innebandyn (ungefär som dagens AIK), och undrar om han inte ska flytta ner till Sthlm å lira med dom??
Då han svarade.. Vad ska jag ner dit och göra?? Jag har ju alla mina polare här uppe..

AIK körde över Järfälla ikväll.. vann med 9-2, vilket var bra för oss där nere i träsket.. Tack Sjöblom å company!

Nu har vi lite mer än 1 vecka på oss att hitta igen vårat egna spel och börja tro att vi kan.. För att vi kan det visar vi ju stundtals i varje match men som sagt en match är 60 minuter..
Vi för blåsa på ordentligt på träningarna och leta fram en massa självförtroende för de är något som det inte finns för mycket av i årets upplaga av Umeå City!!

Nästa onsdag är det dags för DERBY igen!! Förra derbyt spelade vi riktigt bra och lyckades vinna.. Fast lär bli tuffare denna gång för Dalen lär vara grymt revanschsugna..