Seriepremiär i moll

Ja våran match nere mot Pixbo var allt annat än kul och bra... Var inte mycket som gick våran väg, sega ben, trötta hjärnor och ett Pixbo som fick matchen precis dit dom ville...

Bara att lyfta på hatten och gratulera... Fast Isak Rosén skulle behöva gå en trashtalk kurs hos Per Ledin för ditt snack gör en inte direkt upprörd... Kalla en kille som är trådsmal för tjockis kanske inte riktigt biter...haha koncentrera dig på att spela bra innebandy Isak, för det är nåt du är bra på!!


PÅ söndag kommer CaperioTäby på besök här hemma på Gammliahallen.. Hoppas verkligen att folket kommer ut ur stugorna för att stötta oss!! 16:00 blåser domaren igång matchen!!



Tjejerna har börjat säsongen med 1 seger och 1 oavgjord, helt okej start även om spelet kanske inte varit lysande men vi får hoppas att det kommer snart :)


Gå in på www.dromfemman.se och skapa ett lag å gå sen med i serien Cityligan... Det är ett managerspel i innebandy.. Du plockar ut en femma från SSL och sen har du 2 byten att göra inför varje omgång..

SÅ IN OCH SKAPA DIG ETT EGET LAG!!


Ikväll är tanken att man ska åka och kika på grabbarna då det möter Västerås hemma i templet.. Tuff match men jag hoppas man får se på lite rolig hockey iaf, för det var nåt man inte har varit bortskämd med på slutet...


Hoppas domaren är på Lövens sida ikväll ;)


Sjukt rån i förrgår... snacka om Oceans Fourteen.. Jag är djupt imponerad!!


Näe nu ska jag packa väskan för att bege mig mot Gammlia och sista träningen innan matchen på söndag..

Höres..
/#33


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0