Psyko Circus

När vi kom fram till Falköping och Odenhallen trodde vi inte våra ögon.. Det höll på att bygga om hallen så vi skulle byta om utanför hallen, i byggbaracker.. Tackarrr.. Kändes som då man var 9 år och hade bortamatch i Bjurholm och var tvungen att byta om på ett ställe för att sen traska med skridskoskydden på till uterinken... Nu slapp vi ju iaf spela utomhus..
Och inte nog med det, de fanns inga vanliga toaletter någonstans i hallen heller så de hade snällt ställt ut ett gäng bajamajor där utanför.. Nu tror jag ingen i laget använde dom utan alla gick till den närliggande Sibylla kiosken och lånade deras toa.. Ett stort tack till personalen där :)

Hallen i övrigt då.. Ja den såg ut att vara byggd nångång på 50-talet, hade gummigolv och kan inte varit fullstor... Kändes verkligen SSL mässigt...

                
Mkt bra omklädningsrum..   Tuomas visar dörren..       Mattis njuter i de fina
                                                                                                 omklädningsrummet..

       
Här ser ni hallen...                 Och se så mkt utrumme som fanns i båsen..


Mullsjö startade matchen på ett sätt som var det sjukaste jag varit med om.. de var som hungriga vagar som inte ätit på 3 veckor och nu fick syn på MAT!! Medans vi såg ut som om vi satt kvar ute i våra baracker... Mullsjö vann alla första, andra, tredje och fjärde bollar.. De backcheckade som psykon.. De varade i 10 minuter innan vi hade hämtat oss men då hade Mullsjö redan 2-0 på tavlan.. Två rätt billiga mål men de skulle komma mer..

I den andra perioden gör Mullsjö 3-0 men efter det målet tar vi oss samman och börjar äta oss ikapp, Mats smäller in 3-1 i PP... Sen får jag en smörpass av Mats och de står 3-2 på tavlan.. men då i slutet på perioden åker jag på världshistoriens billigaste utvisning och som ett brev på posten kommer 4-2..

Tredje hinner knappt börja innan 5-2 kommer å sen 6-2 i deras PP.. Ja vi lyckas inte heller denna gång ta poäng av Mulsjö...



Spelade dagen efter mot Storvreta i ligacupen.. Inte optimalt är de enda jag skriver...



Grabbarna tog en mycket MYCKET viktig seger ikväll borta mot Rödhökarna... Kanske kanske kan bli lite play-off spel här  i Umeå under våren iaf :)


Här jublar Mackan Lundberg efter hans segermål!!


Fredrik Holtz är grymt viktig för Mullsjö men tycker fortfarande att han är GRYMT överskattad och det trots att han på två matcher mot oss har denna meny ---> 3 mål och 7 assist... Av de 7 assisten är 2 stycken riktiga assist, annars är det misslyckade skott som studsat i sargen eller så som hans lagkamrater fått tag på och skickat in i vårat mål.. Men visst  35 poäng på 16 matcher är rätt bra ändå...



Henke brorsan var på besök i stan idag... snacka om cirkus, sjukt vad han kan locka folk ändå... Fullsatt idag på Gammlia och det mot ett bottengäng.. Men Henke är ju en riktig "superstar", en kille som verkligen rotat sig hos de svenska folkets hjärtan..



Som innebandyspelare fick han, som hela FCH, inte mycket uträttat.. Dalen förnedrade dom och kunde vinna kom fortabelt med 10-2..


Imorron match mot AIK i deras näste... blir tufft men vi brukar höja oss då vi möter de bättre lagen så får hoppas på de imorron oxå... Härjar enormt mkt skit i truppen nu så som sjukdom å skador.. Men då får andra hungriga chansen att visa vad de kan... Kul debut blire för Samuel Karlsson från våran broderklubb IBF.. bli inte förvånad om han hänger in 1 eller 2...


Samuel Karlsson..


Tror det skulle bli Cirkus i stan om Zlatan kom och skulle vara med i en K1 gala oxå... Jag menar alla vill vi ju se en STOR kändis på nära håll... sen vad de gör är ju skitsamma... Eller??



Aja.. nu ska jag ta hand om tvätten sen sängen...

Hörs..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0