Ny trend?

Matchen mot AIK var vi med bra i två perioder, skulle kanske till och med haft ledningen men sen i tredje gör dom mål efter sex sekunder och efter det repade vi oss aldrig.. Vi behöver bli lite mer effektiva och göra mål på våra chanser som vi skapar..

Nu slutade matchen 8-3 till hemmalaget och vi inkasserade våran största förlust trots att vi gjorde en bra match första två.. Själv hade jag väl ingen större dag på jobbet tyvärr... men bara å ta nya tag..



Nästa lag att göra som Mullsjö blev Västerås som igår sparkade sina tränare.. Är kanske en ny trend på gång inom innebandyn? Jag hoppas inte det iaf..
Nu har ju Mullsjö fått en lite kick av tränarbytet då det tagit 4 av de 6 senaste poängen.. Vi får se om den trenden håller i sig...

Nu kommer ju Västerås hit upp till Umeå för match på söndag så vi får väl se vad de får för effekt av sitt tränarbyte..



Äntligen hade vi en normal träningsvecka och en vecka då de som varit sjuka å skadade har kommit tillbaka så det har varit riktigt bra fart på träningarna också... Känns väldigt spännande inför söndagsmatchen...



Ubbe Karlsson har signat för 3 nya år i Dalenbåset... Ifjol syndabock och laget ville ha bort han inför denna säsong och nu blir han kvar i 3 år till.. Det svänger fort...



Välkommen tillbaka!!

Arjeplogs stolthet, Yngve Nordin, är nu klar för oss igen.. Han kommer att tillföra speed och finess.. Yngve har visat på träningarna att han är med och konkurrerar om en startplats på allvar..


Yngve Nordin är tillbaka!!!                          Foto: Mats Ragnarsson


Västerås har inte bara bytt tränare de har fått tillbaka en spelare oxå... Det är "zorromannen" Fredrik Åhlberg som kommer tillbaka tll klubben efter utflykter till Gävle, Surahammar och nu senast Kungsör där han gjort IMPONERANDE 55 poäng på 15 matcher!! Vi får se upp..



Imorse när jag åkte till jobbet mötte jag ett par isbjörnar på vägen... Shit -21 grader.. Ingen lek alltså..



Här kommer lite av det bästa från den gånga veckan i NHL..




Nu släcker jag ner datan och tar helg.. en mycket spännande sådan... Vi hörs..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0