Yes Yes YES!!!

Så grymt underbart skönt det var att vi vann matchen igår mot Balrog med 7-4 och det trots att vi egentligen inte spelar speciellt bra.. Vi börjar matchen rätt okej men efter 5-6 minuter börjar vi bjuda Balrog på många kontringslägen och vi får tacka Ställ igen att vi inte ligger under med ett par kassar.. Istället gör Petzon snyggt 1-0 då han smackar in bollen på en fin krosspassning av Björsiii..

I den andra perioden är det nästan bara Balrog men trots att dom har bollen 70% skapar dom egentligen inga större farligheter utan vi lyckas kontra in både 2 och 3-0.. Tyvärr i ett kontringsläge tappar vi bollen och smack så reducerar demonerna till 3-1 vilket är resultatet efter 2 spelade perioder..

Men bara 3 minuter in i sista perioden har Balrog kommit ikapp till 3-3 och det är efter det vi visar en stor skillnad från i höstas.. för då hade vi fallit ihop som ett korthus, nu reser vi oss istället och visar att vi har en grym moral i laget.. Jacke gör kvällens snyggaste mål någon minut efter deras kvittering och fyra minuter senare gör Mathis 5-3 på en kontring..
Demonerna reducerar till 5-4 efter 13 minuter in i perioden på ett snabbt frislag.. Sen får Balrog en utvisning 2 minuter senare som vi utnyttjar och smäller in 6-4, Balrog plockar keepern sista 3 minuterna men de resulterar bara i massor av täckta skott av oss och 7-4 med 1 sekund kvar av matchen...


Mossin jublar efter ett mål!!                                           Foto: Mats Ragnarsson



NU är vi bara 1 POÄNG från Balrog som har den sista slutspelsplatsen med 3 omgångar kvar... Blir otroligt spännande och se vilka som kan prestera bäst under press... Så här är iaf matcherna som är kvar...


Omgång 24:
Umeå City - Helsingborg
Balrog - Täby

Omgång 25:
Storvreta - Umeå City
Västerås - Balrog

Omgång 26:
Warberg - Umeå City
Balrog - AIK

Hur går det??



Heda ja ni vet han den bittra tränaren som fick sparken från Västerås har ältat att dom hade SÅN otur i deras hemmamatch mot oss nu i snart 5 månader.. en match som vi vann i sudden efter att vi vann första perioden med 0-3 sen i andra var dom bättre å vann den med 3-1 så vi ledde med 3-4 inför sista.. sen i sista kvitterar dom rätt snabbt innan vi gör 2 rätt snabba mål och efter dom målen faller vi tyvärr hem å bevakar våran ledning men Västerås kommer ikapp.. Sen avgör Jacke i sudden..

Börjar bli rätt less på alla hans ursäkter då deras lag förlorade.. de var alltid nåt.. domarn, otur, osv... Vi får ju se nu efter de sista 3 omgångarna hur tabellen ser ut.. Blir dom sist är dom sämst för en tabell ljuger aldrig är det någon vis man som lärt mig... Så snälla Heda sluta klanka över att ni HADE sån otur mot oss..


 
Mattias Mattson hade en bra dag igår... 5 mål gör man inte varje dag i en SSL match och det trots att våran femma knappt hade bollen... Imponerande!!


Mathis efter 1 av sina 5 mål...                                        Foto: Mats Ragnarsson



Lyssna och njut av Israels röst å hans ukuleleskills..



Israel blev bara 38 år då han dog av fettma... RIP..



Ikväll TV-match mellan AIK - Storvreta hade vart kul och se men då vi har så BRA träningstider är det bara att glömma... Tackarrr

Höress..

/#33

Kommentarer
Postat av: Mr Klister

Grattis till segern. Kampen i botten blir grym verkar det som. Västerås leder mot Järfälla och Jönköping möter Västerås nästa omgång... rysare...

2009-02-25 @ 20:32:34
URL: http://www.sellessal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0