Träningsmatchershelg!!

Ja det blev en märklig rubrik på detta inlägg men jag tror ni har överseende med det :)

Vi samlades klockan 10:00 i fredas för att åka ner mot Uppsala och Stockholm för att spela 3 träningsmatcher. Det var 3 tuffa matcher vi skulle spela oxå, först ut var Storvreta sen Balrog och sist finska liga treorna SPV..

Eller vi skulle ha samlats 10:00 men då hade någon stjärna lyckas låsa in bilnycklarna i minibussen som vi skulle åka med så resan blev försenad med 40 minuter och vi fick leka inbrottstjuvar...
Kan avråda er att försöka ta er in i Volkswagens minibussar för det var ett tufft och svårt jobb men tillslut lyckades vi få ut nyckeln..


Coach Peter som inbrottstjuv..



Matchen mot Storvreta spelar vi riktigt bra förutom en 7-8 minuters period i slutet på andra perioden men i övrigt så gör vi det riktigt bra. Vi spelar vårdat med bollen och har ett stabilt försvarsspel... Nyförvärvet från Ersboda Peter "peppe" Reinholdt har en bra dag då han smäller in 3 fina kassar, alla sitter i krysset :)
Erik Ställ i målet är oxå han bra.. Matchen slutar med en 4-5 seger..



Efter matchen åker vi till vårat hotell eller hotell kanske man inte ska kalla det... Vi bodde på Arlanda och Rest and Fly.. Det är som små hyttar där det endast finns sängar.. I våra hyttar fanns det en undersäng som hade måttet 1:40 i bredd och en överslaf som hade 1:20 i bredd... Nu till det roliga vi skulle sova 3 och 3 i varje rum så 2 stycken fick ligga sked med varann, i mitt rum hade jag turen å få överslafen medans Jonsson och mattis låg sked under mig :)


En bild på grabbarns som delade säng :)



På lördagen begav vi oss ut till Alby för att möta demonerna i Morias Gruva (Botkyrkahallen). En match som vi var väldigt sega i, sen om det berodde på att vi trodde vi var världsmästare efter segern mot Storvreta eller om det var Balrog som var bra eller det underbara golvet i hallen vill jag låta vara osagt... Men hade vi kommit upp i normal standard så hade vi vunnit matchen,, Nu slutar den 5-5 efter att vi hämtat upp ett 4-1 underläge till ledning 4-5 och med bara 2 minuter kvar kvitterar Balrogs nyförvärv från AIK, Niklas Ånmark, med en riktig strumprullare...
Vi spelade även 5 min sudden men inget mål så då körde vi straffar där Balrog visade sig vara vassare än oss...



Söndagsmorgon och upp i ottan för att hinna äta frukost innan matchen blåstes igång klockan 11:00 i Fyrishov mot finska gänget SPV.. Det är ett lurigt och väldigt skickligt lag som gärna spelar på få tillslag och med mycket volleypassningar..

Vi startade matchen fantastiskt bra och borde lett efter 10 minuter med kanske 4-5 bollar nu stog de bara 0-2 på tavlan och innan perioden var över hade det ätit ikapp våran ledning..
I andra perioden är det rätt jämnt men i sista orkar vi inte riktigt och matchen rinner ifrån oss å vi förlorar med 6-11 tillslut..

Det finns många duktiga spelare i SPV, några hade jag gärna sett i våran trupp.. Spelare som Petri Manninen, Jyrki Holopainen, Tukka Kviranta och Sami Koski skulle verkligen göra nytta hos oss :)



Totalt sett får vi vara rätt nöjda med helgen, sliter på rätt bra att spela 3 matcher på 3 dagar å speciellt då vi inte hade med mer än precis 3 femmor men samtidigt nyttigt att pressa kroppen lite..

Nu tränar vi på i veckan, börjar ikväll med möte följt av ett löppass...

/#33

Kommentarer
Postat av: Klister

Äntligen är du igång igen. Tugga på nu så att man har någon som håller mig uppdaterad på vad som händer "hemma".

2009-08-25 @ 12:01:45
URL: http://www.sellessal.blogspot.com
Postat av: Jakob "Börje Salming" Nyman

Bra där Dille! Behöver din blogg. Men du måste skriva lite insiktsfulla analyser om La Liga, Serie A och Premier League också. /Börje


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0