Oväntat..

Pelle Gustafsson i HV71 verkar ha vaknat till ordentligt den här säsongen.. Ifjol mäktade han med 3 mål på 38 matcher i grundserien.. I år har han smackat in 6 mål på 4 matcher, snacka om utdelning...

Annars går Linköping som väntat riktigt bra och Djurgården har överaskat lite med 2 raka segrar där Roffes son i har bara släppt in 2 mål på 2 matcher vilket är fantastiskt bra av en sån ung keeper, han är född 1988.. Det finns för övrigt en himla massa unga målvaktstalanger nu i Sverige vilket är spännande inför framtiden... 


Stefan Ridderwall in action..


Tjejerna lirade cup den gånga helgen och lyckades väldigt bra i den.. Så bra att det till slut blev turneringsseger och en målskillnad på 33-6 efter 5 spelade matcher vilket får ses som bra!!
Här kommer matchresultaten...

Gruppen:
Umeå City IBF - IKSU 0-11
IKSU - Sävar 2-2
IKSU - Örnsköldsvik 6-0

Semi:
IKSU
- Ersboda 5-2

Final:
IKSU
- Örnsköldsvik 9-2


Glada IKSU Ungdom tjejer efter finalsegern..


När vi traskade från tågstationen i Helsingborg på väg upp till hallen så möter vi en barnfamilj som är ute på en söndagspromenad... Inte så ovanligt kanske MEN de roliga var att dottern som var kanske 6 år hade på sig en Björklövenmössa och pappan gick stolt och visade en Löventröja... RESPEKT!!!



På söndag möter vi Real AIK på Gammlia klockan 17:00.. Det blir verkligen en värdemätare för oss.. Men kan Falun så borde vi oxå kunna :) Skämt och sido, det var riktigt starkt av Rehn, Skog och de andra i Falun att knäppa AIK på näsan i deras egna tempel... Men gör vi en bra match där alla håller sig till de vi kommit överens om så har vi chans att skaka dom.. Sen blire riktigt skoj att få spela mot Sjöblom.. Ska se om de inte går och reta upp han lite ;)



Appropå matchen mellan AIK och Falun så fick AIK backen Danne Schmidt en 5 minutersutvisning för efter att han missat ett läge slog han klubban i backen så klubban gick av.. Känns de rätt eller??



Här kommer ett klipp med en grym kille som showar till en skön låt...



Sov gott
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0