Stora tunga AIK!!

Ja imorron kommer då Real Madrid, nej just ja, det var AIK som kommer på besök.. Jämför man spelarna i bägge lagen så har AIK enormt mycket mer rutin, landskamper, SM-Guld, SSL matcher och ja det mesta som har med innebandy att göra.. Så vad talar för att Umeå City ska kunna ha en chans mot detta SUPERLAG??

Ingenting säger nog det flesta.. Men vi vet att gör alla sin insats till 100% och krigar hela matchen ut så har vi en bra chans att kunna rubba SUPERLAGET..




Var och kikade på Dalens damer då de tog emot Karlstad i elitserien.. Var ungefär lika spännande som att se målarfärg torka.. Visst blixtrade de till ibland och målvakterna i bägge lagen fick briljera men mestadels var det VM i att ta fel beslut... Skjuta då man ska passa eller passa då man ska skjuta å så.. Sen var det typ 359 skott i täck..

Näe vill Lingon och Örjan spela slutspelsinnebandy lär dom få tjejerna att spela enklare och rakare.. Sen förstår jag inte hur de kan ha Andrea Gidlund på bänken?? När hon kom in på banan idag briljerade hon, inte ett enda felpass och resulut i närkampsliret.. In med henne från start så har ni mycket vunnet!! ;)



Det är jobbiga tider att vara en lövensupporter nu... Nybro borta och 4-2 förlust... *suck*



Appropå damelitserien i innebandy.. IKSU ångar på och har efter 3 spelade matcher 31-6 i målskillnad.. rätt okej om ni frågar mig... Viktoria Wikström är STEKHET, på 3 matcher har hon 5 mål och 9 assist.. bra snitt där... Hennes kedjekamrater har bara gjort 10 poäng (jossi) och 8 poäng (stickan).. Waara borde inte den linan vara aktuell för landsii??



Västerås var riktigt nära att ta 3 poäng borta mot Falun igår.. Men dalmasarna som låg under med 1-3, vaknade i den 3:e perioden och kunde vända å vinna med 6-5... Finns än så länge inga lätta matcher i SSL... Precis som de ska vara!!



Kom och stötta oss imorron klockan 17:00 på Gammlia så får ni Masse bjuda på en liknande show..




Dax att ta hand om tvätten och sen blire nog lite greys med pärlan...
/#33

Kommentarer
Postat av: Johan Sjöstrand

Umeå City - AIK 5-3... ta det som en sanning för er att infria :)

2008-09-27 @ 21:00:55
URL: http://blogofinnebandy.blogspot.com
Postat av: Anonym

vad heter eran låt när ni springer in innan match?

2008-09-28 @ 20:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0