Gör om gör rätt..

Ja igår så tog vi 1 poäng av Real AIK och alla tycker nog att vi ska vara superglada över den poängen... Visst hade nån sagt att ni får 1 poäng mot AIK innan matchen hade jag tagit det alla dagar i veckan MEN som matchen blev känns de mer som vi blev rånande på 2 POÄNG!!

Vi får matchen precis dit vi vill och startar 3:e perioden fantastiskt bra och gör först 5-4 å sen 6-4.. Å 11:15 in i perioden får vi chansen i PP, Jacke skjuter bollen i insidan av stolpen.. 7-4 där och matchen hade nog varit stängd.. Nu reder AIK ut boxen och sen får de göra 2 (i mina ÖGON sjukt billiga) mål.. Bägge på defensiva frislag där vi på banan inte gör det vi ska... Sen avgör Jihde efter bara 12 sek i sudden... Surt sa räven...



Vi har nu i de 2 sista matcherna tappat en ledning till oavgjort.. de vill säga 4 poäng mindre.. och de är ju givetvis tungt och trist.. Men vi får försöka vända på det och se de positivt.. Vi har nu spelat 3 matcher i SSL och bara mött lag som spelade slutspelsinnebandy ifjol och vi har faktiskt varit med bra i alla matcherna.. När vi slutar bjuda motståndarna på de där enkla misstagen så kommer vi att bli jobbiga att spela mot.. Vi har ju bevisat för alla tvivlare att vi faktiskt behärskar att spela i högsta serien!!



Ska inte kasta sten i glashus men måste ändå tycka till... Jag är inte den som har grymmast balans i SSL men att Niklas Jihde och Fredrik Djurling som bägge är typ 2 meter långa å väger höga 80 panner inte kan stå upp mer i närkamperna känns märkligt?? Eller som Jihde sa efter att Tuomas blivit utvisad efter en närkamp med han..
- Ja man är ju rätt rutinerad efter några år i ligan..

Sen att man som nykomling inte kommer att ha domarna med sig i många matcher är bara att ställa in sig på...



Sen ska jag passa på att hylla Jihde lite oxå... är i princip osynlig i 55 minuter sen kliver han in och gör 2 ass och 1 kasse sen har han vänt matchen till seger åt sitt AIK... Respekt!!



Aja nog om matchen nu... Ny vecka, nya förutsättningar... bara att vi gör en bra träningsvecka för på söndag väntar Västerås borta.. kommer nog att vara ett helt annat lag än de lag vi mötte i ligacupen för några veckor sen...



Grabbarna slog Malmö borta i sudden igår.. trist att de bara kan spela mot lag då de slipper föra matchen...



Här kommer lite bilder från matchen igår..

  
Olle var cap igår..              Pettz i krig mot 3 gnagare..
  
Hacky visade VILJA!!        Här är ett bildbevis på att Kim var med på matchen..

Masse har just gjort 6-4..

Alla bilder tagna av Mats Ragnarsson..



Snart j18 DM-match med tjejerna på IKSU.. Hoppas på bra lir :)
Vi hörs..
/#33

Kommentarer
Postat av: Uffe

Ni har gjort det skitbra, inget att snacka om. Men att säga att Helsingborg lirade slutspel i fjol är väl ändå att ta i:)

2008-09-30 @ 10:27:08
Postat av: Ordpolisen

"Visst hade nån sagt att ni får 1 poäng mot AIK innan matchen hade jag tagit det alla dagar i veckan MEN som matchen blev känns de mer som vi blev rånande på 2 POÄNG!!"



När du markerar poäng på det där sättet antyder det att ni i vanliga fall skulle bli rånade på något annat än poäng. Det ska väl ändå vara "rånade" som skrivs i versaler? Man förstår ju såklart vad du menar men det är sjukt störande, det här felet gör du ju 3-4 gånger per inlägg.

2008-10-01 @ 12:02:32
Postat av: humlan

sa sjukt storande! kan inte kolla pa bilderna.

Verkar anda som att ni klarar er ganska bra bland dom stora killarna,bra jobbat! :)



ordpolis?? sa himla fjantig,tycker att man ska sluta lasa bloggar om man ar en "ordpolis"



Ta hand om dig!

2008-10-01 @ 16:27:27
Postat av: Grammatikkonstapeln

Tycker att man kan sluta blogga om man inte kan skriva.

2008-10-01 @ 22:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0