Dan före dan före doppardan..

Ja då var snart torsdagen till sin ända och vi är bara 1 dag ifrån seriepremiär.. Vi startar SSL säsongen med ett möte på hemmaplan mot rödrävarna från Göteborg.. Ett lag som förra säsongen kom på en 4:e plats i tabellen och slutade som bronsmedaljörer..

Under försäsongen har Pixbo matchat mot dessa lag:
080808, Jönköpings IK (b) 6-5
080822, Västerås IBK (h) 2-3
080829, Hide-a-lite Mullsjö AIS, Ligacupen 10-3
080830, FC Helsingborg, Ligacupen 9-9
080831, Warberg IC, Ligacupen 2-3
080906, Oilers, Gatorade cup 7-3
080906, SSV, Gatorade cup 3-9
080907, Match om tredje pris, Gatorade cup, Classic 3-1

Det mest anmärkningsvärda i deras försäsongsresultat är väl förlusten mot Västerås annars har dom verkat haft en bra försäsong... Men som jag skrivit förut... Försäsong är en sak och seriespel är något helt annat!!


Pixbo kommer till Gammlia 15:00 på lördag...



Pixbo har tappat en hel rutinerat folk sen fjolåret.. För att nämna några.. Martin Dahlgren, Pekka Javala, Jon Möllersten och Petteri Luokkanen.. Men har fyllt på med unga hungriga spelare och div 1 södras stora poänggörare.. Mattias Rydberg gör ett andra försök i SSL.. Han är en spelare som vi verkligen ska se upp med.. Sen har dom ju kvar riktigt riktigt duktiga spelare som Henrik Qvist, Henrik Delborn och Peter Runnestig så det kommer att bli en riktigt tuff match för oss...

Kan säga att trots alla dessa namnkunniga spelare som Pixbo har så tror jag att OM vi knyter nävarna och sliter för varann varje byte i 60 minuter så kommer vi att ge rödrävarna en match... Så grabbar UPP TILL KAMP!!



PÅ dagens träning, den sista innan matchen var det rätt mycket PP, box och frislag.. Endel saker såg sådär ut och en del såg riktigt bra ut.. Ska iaf bli riktigt skoj att de ÄNTLIGEN börjar nu.. De här har man längtat efter enda sen slutsignalen gick den där marsdagen i Sundsvall sporthall... Å nu är vi snart där... Vi får hoppas att Umeåpubliken kommer och stöttar stadens och folkets lag som på den gamla goda tiden...



Var ett ganska kul repotage i VF idag.. framförallt bilden var klockren... Lasse med sin son Hugo i likadana matchskjortor, riktigt stekigt ;)


Cap med sonen Hugo..

Hela repotaget kan ni läsa HÄR..



Nu dags för å ta hand om tvätten...
Höres..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0