Fantastic..

Matchen i söndags mot Caperio/Täby fick vi väl inte direkt den starten vi hade hoppats på... C/T satt en enorm press och med lite kyla hade vi kunnat kontra dem sönder och samman men istället gick allt deras väg och det stog 4-1 efter 8 minuter och Ställ fick nog i kassen.. In kom John och vi utespelare höjde oss och kunde stoppa blödningen en aning, för vi släppte bara in 1 mål till under första rundan..

Att ligga under med 5-1 efter en period tycker nog ingen är skoj.. Och bara 2 minuter in i andra så kommer 6-1 MEN vi höjde oss, tog oss i kragen och började äta oss ikapp.. Hade inte landslagsmålvakten Ramsin storspelat hade vi varit i ledning efter den andra perioden för Täby slutade spela helt och bjöd in oss i matchen.. Nu gjorde vi bara 3 mål och vi låg under med 6-4 inför sista rundan..

Vi pratade i pausen in för tredje att bara fortsätta mata på och fortsätta skjuta för vi kände att vi hade chans på poäng.. men tyvärr blir Rymdforskaren utvisad efter bara 30 sek in i perioden och under de efterföljande PP:et gör Täbys finska lejon 7-4 och uppförsbacken var enorm igen,., Vi orkade inte repa oss utan det blev förlust med 8-4 sedan Danne Dalbjer gjort matchens sista mål...

Grabbarna var NÄRA att lugga Leksand på poäng i onsdags men ett felaktigt dömt mål fällde dom... Ikväll väntar Oskarshamn på hemmaplan.. Undra om de fina spelet som funnits på slutet finns kvar??

Henrik Larssons comeback blev en succé för Helsingborg... inte bara att man hämtade upp ett tvåmålsunderläge i slutet av matchen mot Jönköping och vann sen i sudden.. Utan oxå rent ekonomiskt har det nog varit MAGISKT bra!!

Var iaf kul att se glädjen som henke utstrålade under och efter matchen... Han tycker innebandy är riktigt skoj!!

Danne Bron-Sundbom.. Snacka om stekhet spelare.. gled omkring på tibbleparketten som en konståkerska från Ryssland och efter 60 minuter hade han gjort 3 mål och 1 assist... respekt!!

Den HÄR låten hörde jag på radion idag och den får mig att tänka på vintern 2002... Var mycket skridskoåkning då på hagaisen.. Sjukt vad en låt kan innehålla minnen...

Micke Renberg klar för Skellefteå igen... Jag tror de kan bli en lång säsong 13 mil norrut.. jag är inte bitter.. inte alls..

Ni som tycker eller tror att Filippo Inzaghi är över ska se DETTA KLIPP från gårdagens match i UEFA cupen... Han är STILL #1 I BOXEN!!

Näe nu checkar jag ut från jobbet och tar helg... Hörs..