Trött.. zzz..zzz

Inatt satt jag och Jonsson å såg den 5:e matchen i Stanleycup finalen... Detroit hade hemmamatch och ledde matchserien med 3-1, de hade alltså chansen att spela hem bucklan på hemmais!!

Pittsburgh började bäst och gjorde 0-1 och efter Kronvalls snygga självmål ledde dom med 0-2 efter första akten... Men Detroit kom igen och reducerade i andra till 1-2 för att sen i tredje fullständigt ta över matchen.. De skapade chans på chans och Pittsburgh bara slog ifrån sig.. kvitteringen kom oxå, Pavel Datsyuk i PP.. Med lite drygt 10 minuter kvar av perioden gör Rafalski 3-2 och Detroit är riktigt nära att vinna nu...

Nu blev de bara NÄRA för med 34 sekunder kvar av matchen kvitterar Pittsburgh och tar matchen till förlängning... Det är ofta att då det blir förlängning att de blir ett snabbt mål eller så blire en lång natt... Vilket det blev oxå... Strax innan 7 tiden i morse, i mitten på den TREDJE övertidsperioden avgjorde Pittsburgh i PP då Detroits Hudler drabbats av en 2+2 minuter för hög klubba..

Är rätt trött idag...



Lider verkligen med Detroit och framförallt för alla duktiga svenskar som finns i laget...

¤ #3   Andreas Lilja - En grymt duktig defensiv back som spelar enkelt och effektivt istället för att krångla till det..

¤ #5   Niklas Lidström - Kommentarer överflödiga, Världens bästa back!!

¤ #37 Mikael Samuelsson - En kille som sliter för laget och är inblandad i rätt mycket offensivt oxå...

¤ #40 Henrik Zetterberg - Ja Njurunda killen har tagit det sista steget, nu är han en av de största där borta..

¤ #55 Niklas Kronvall - Den spelare som tacklas mest i hela slutspelet men är en blivande Lidström i sitt spel...

¤ #93 Johan Franzén - Gått från att varit en defensiv gnuggare till att verkligen blomma ut, leder målligan i slutsspelet med sina 13 mål och då har han missat ett gäng matcher pga skada.. Imponerande..

¤ #96 Thomas Holmström - Homer är nog en av världens jobbigaste spelare att möta, snacka om energispelare men han har grymt sinne dessutom.. Även en av världens bästa spelare framför mål i PP...

Ja det är inga duvungar som håller till i Detroit... Som Svensk är det lite svårt att INTE hålla på dom...



Sen finns de 3 spelare som haft på sig Löventröjan som spelar i finalen...

Adam Hall i Pittsburgh var här hos löven i 3 veckor i augusti på den tiden Randy Edmonds var coach.. OKej han var inte tänkt som ett nyförvärv utan bara för att få lite erfarenhet... Har ju gått rätt bra för han..

Sen de andra två spelar i Detroit.. Och var här i Umeå då Björklöven mötte Foppas Icebreakers... Då spelade "z:a" och Datsyuk en period i Löventröjan... Tänk om de 3 hade spelat i dagens lag.. då kanske man hade kunnat drömma om en elitserieplats...

                                
Datsyuk i Lövenskjorta             Zäta i Lövenskjorta            Ännu en bild på Datsyuk



Nog om drömmandet nu.. Ut i det fina vädret nu :)
Hörs
/#33

Kommentarer
Postat av: nina

haha ja klart jag fick :)

2008-06-04 @ 23:17:36
URL: http://pixelnina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0