Då var det över..

Sverige kunde inte stå emot Mother Russia igår... Ärligt talat så blev jag RIKTIGT imponerad över ryssarnas framfart.. Snacka om att komma med fart.. De har en vänsterback (Zjirkov) som var mer offensiv än Zlatan, sjukt så snabb han var.. Sen syntes det att Arshavin var spelsugen efter sin avstängning och hans forwardskompis, Roman Pavlutjenko, var han oxå riktigt bra!!

Tror att Ryssland kan bli en jobbig upplevelse för Holland...

Bara att lyfta på hatten för Guus Hiddink som har gjort det igen.. Sverige då?.. jaaa tillbaka till ritbordet och försök hitta ett eget spel... LÅngbollar är nog inte den rätta melodin OM man vill vinna något..



Spelade första singeltennismatchen igår.. Mötte storebror... Hur gicke??... Jag lyckades än en gång gneta ut han och kunde vinna med 6-2, 6-4, 6-3...



I tisdags var Pippo och hjälpte Sultanerna då de hade lite folk borta... Sultanerna bjöd på många fina drömmål och vann matchen med stabila 5-2 .. 1+1 blev menyn för Pippo...

Ikväll är Pippo åter i farten... Denna gång är det med det sköna gänget FC Kjell som behöver lite förstärkning då det har folk borta... 21:30 Ersäng Arena... Vi ses!!



Är egntligen ingen hip-hop kille.. men denna låt är grymt skön...



Näe nu ska jag traska förbi städaren å sen kan det bli varsin glass :)
Höress..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0