18 dagar..

Den här sommaren känns verkligen konstig.. Har typ varit 3-4 dagar som man kan räkna som RIKTIGA sommardagar, annars är det mest mulet och kallt.. På kvällarna och nätterna är temperaturen under 10 grader.. det är INTE okej.. Vrid på värmen nu du som sitter och trycker på vredet...



Det börjar hända lite kul nu i Umeå City... Spelaren som blev vald till årets spelare i Norge och som är rankad som nummer 2 efter Ketil Kronberg (som i mina ögon är VÄRLDENS BÄSTA innebandyspelare), är nu klar för oss...

Välkommen till Umeå City, Thomas Straete!!

Våran andra norrbagge, Ole Mossin Olesen, hade nog en stor del i att Thomas valde att komma till oss.. De har spelat i U-19 landslaget, A-landslaget och gått på samma skola så de känner varann bra sedan tidigare.. Nu ska de bo ihop och hjälpa oss i SSL..

Som spelare är Thomas en rätt fysik spelare men han har ändå bra blick för spelet och riktigt fina händer.. Jag tror han kommer att passa bra in i vårat sätt att spela innebandy!!


Thomas Straete är äntligen klar för oss!!

Men jag tror och hoppas att det kan ramla in 1 eller 2 nya spelare inom den närmaste tiden.. den som lever får se..


Nu är det bara 18 dagar kvar innan vi går på "is".. 18 DAGAR är inte lång tid... får tänka om de i 4 dryga löppass + 2 spänstpass + 5 tunga benpass i gymmet... sen är man där.. Nästan så man längtar till testerna som är om 17 dagar.. Jag sa NÄSTAN.. ;)



Skrev i förra inlägget om Nordvall som kommit tillbaka från en tung knäskada.. Ska här lägga in en film på en kompis då han tävlade i bjj.. Och jag vill VARNA känsliga tittare för RÄTT obehagliga bilder...


Nisses knä får sig en ordentlig kyss..

Båda korsbanden och ledbanden gick sönder och Nisse har en bra tid framför sig för att komma tillbaka till mattan.. Lider som FAAAN med dig Nisse..



Spelade förra säsongen med Unihoc Player Curve 3.0... I år blir det nog oxå en Curva fast går ner till 1.5.. Då kanske man lär sig skjuta i smurfhöjd nångång ;) Fast å andra sidan vem kommer ihåg en sik i bortre jämfört med en projektil i KRYSSET??


Blir lir med denna klubba fast med de vita player bladet..


Det var allt för denna gång... Vi hörs..
/#33

Kommentarer
Postat av: nina

haha men man kan skjuta i krysset med dom också :) Jag längtar också tills vi går in i hall!!



2008-07-10 @ 08:43:51
URL: http://pixelnina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Halloj! Det där är det vita player-bladet... :-)

2008-07-12 @ 11:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0