Tobbe Lundström!!

Igår spelade Björklöven hemmamatch mot serieledarna, Leksand. Inför 5300 personer i Skycom Arena kunde grabbarna vinna med 2-0 efter att Gästrin gjort 1-0 efter 6 minuter in i 1:a perioden och sen med bara 5 sekunder kvar av matchen, sköt Omark in pucken i tomt Leksands mål och kunde fastställa slutresultatet till 2-0!!

Jag hade SÅÅ Gärna velat vara där och se matchen men själv hade man inenbandyträning (som för övrigt gick sådär).. men av de jag pratat med efter matchen så vinner Löven rättvist även om det skulle blivit några fler mål åt bägge håll... Men det var nog 2 av Allsvenskans bästa målvakter som var på isen igår och då blir det offtast målsnålt...

Jag vill därför passa på att HYLLA Björklövens keeper, Tobias Lundström. Han motar 37 skott!! och håller nollan.. första gången i år som Leksand får lämna matchen utan att lyckats göra ett enda mål!!!
Tobbe brukar ALLTID tända till i de stora matchern, speciellt i derbymatcherna mot Skellefteå.. Och fortsätter Tobbe att spela som han gör just nu kan, ja då KAN Löven kanske hinna ikapp Rögle på en 3:e plats och ta sig till kvalserien direkt... Vore magiskt, men som Lövensupporter så vet man att man inte ska vara så optimistisk..

Löven är tillsammans med Malmö det formstarkaste laget i Allsvenskan just nu.. 19 av det senaste 21 poängen har man spelat in... Fortsätt kriga på grabbar så hoppas vi att det  kan bli kvalserien senare i vår!!