Seger i första fighten!

Det blev seger mot Ersboda i träningsmatchen med 9-3 (4-1, 1-1, 4-1).. Första 10-14 minuterna från våran sida var riktigt riktigt bra men sen blev det lite för mycket på chans och alla ville fram och göra det där lilla extra svåra.. Sen drällde vi otroligt mycket med bollen i 2:a perioden och det blev mycket hawaii spel och de gynnar verkligen inte oss.. Men i 3:e akten så tog grabbarna sig i kragen igen och ökade takten lite vilket gjorde att Ersboda inte riktigt hängde med..

Nu var det trots allt första matchen för bägge lagen och bara efter 3 riktiga innebandypass så man ska väl inte dra för stora lass på det hela.. Men kan lova att de spratt i mina ben då man stog på sidan av och tittade på.. Hoppas hoppas att knät blir bra snart...

Spelarkritik då... Ja i hos oss i City var de som ingen som höjde sig över någon annan, förutom då Jake eller Straete gjorde nån fin move... Å i Ersboda tycker jag att det var en "Cityspelare" som var bäst... Jacke Arvidsson har mognat rejält under denna sommar, fortsätter han som idag kommer han att bli en nyttig spelare för ESK...
Sen ska alla 3 keeprar i dagens match oxå få lite cred.. Fluddan i ESK, släppte visserligen en groda men hade flera riktiga great saves.. Och hos oss skötte sig både Ställ å Jonkan sina uppgiffter med bravur..

Miss U!!

UFC tog en viktig 2-1 seger i dagens hemmamatch mot Valsta/Syrianska.. De FC som jag sett iår har mest lirat långbollar och spelat riktigt tråkig fotboll men i dagens första halvlek försökte de verkligen lira boll och gjorde de faktiskt bra.. De borde ha haft ledningen med 3-1 efter 1:a halvlek men de var bara 1-0..

I andra tog V/S över taktpinnen direkt och 1-1 dröjde inte länge, då planens gigant #12 (namn kommer senare) lirkade in målet.. Det dröjde ända tills Valstas back fick sitt andra gula kort och utvisning innan UFC kunde ta över spelet igen och efter nåt byte så lyckas Hermansson trycka in bollen i mål och FC tog 3 mycket viktiga poäng i striden mot toppen..

Näe ska fortsätta med FM nu men vi hörs..