Omgång 1

Ja då var omgång 1 av ligacupen avklarad...

Dalen förnedrade Övik och vann sista perioden med 10-0 och matchen sammanlagt med 15-0.. Känns som om avsaknaden av Björn, Benny och Gunnar är overkligt stor... fast i och för sig det hade dom nog varit för vilket lag som helst..



Vi vinner våran match mot Västerås med 7-5 efter att egentligen inte gjort en bra match.. Inledningen var stel och nervös men efterhand så jobbar grabbarna in sig i matchen.. Kan återigen säga att det inte är skitkul att titta på...
Ställ i kassen hade ingen rolig kväll.. fick nästan inga skott på sig å då skotten kom letade dom sig in tyvärr.. 4 skott och 3 mål i baken första perioden... de roliga är de Västerås coach säger till innebandymagazinet..
" - Vi stressade upp oss i den andra perioden. Däremot var den första bra från vår sida, menade Stefan Lindgren."
Om det är bra och skjuta 4 skott på mål i en period och tycka det är bra.. ja jag vet inte jag.. bra effektivitet hade dom iaf då 75% av skotten gick in... kanske skulle ha skjutit några fler skott.. eller kanske bara jag som tycker det??

Tycker ändå att det är vi som för matchen och har bra kontroll på den trots att vi är lite darriga i inledningen av den.. Masse börjar hitta kassen igen vilket är riktigt skoj... Toumas börjar hitta fjolårsformen vilket är lovande...


Nordvall och Jonsson i kamp om bollen..    Foto: Mats Ragnarsson



Om 3 och en halv timme möter vi Övik och vinst där å det ser ljust ut för en fortsättning i ligacupen.. MEN vi får hoppas att vi nu inte är för nöjda med vinsten igår och har Dalen resultat i huvudet.. för nu är det en ny match med nya förutsättningar.. Inget kommer gratis och jag tror Övik kommer att sälja sig dyrt... Bäst att vi går in och ger järnet fråna första stund!!



Dags att börja packa väskan, kanske kanske får man spela matchen mot Övik vore ju fantastiskt roligt :) men först ska man fixa frillan.. är fotning kl 11:00..

Vi ses på Gammlia 13:00...
Höres..
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0