Årets trupp - Backar

Backar:

#3 Joel Hedlund - Moderklubb: Täfteå IK
- Joel eller ska jag skriva "bläckfisken", har sina styrkor i defensiven.. Han är en grymt duktig 1 mot 1 där man som forward ofta går förlorande ur duellen.. Under senaste säsongen började Joel att utveckla sina offensiva kvaliteér och jag hoppas att han vågar avlossa sitt tunga skott lite oftare i år...

#8 Lars Bergström - Moderklubb: Umeå City IBK
- Lasse var ifjol tillsammans med Rehn i kassen, våran absolut viktigaste spelare.. Har spelat back 1 säsong men är i mina ögon GIVEN i landslaget!! Finns idag ingen rightarback i landslaget, så Kent här har du en! Våran "cap" är även den som är mest vältränad i laget.. 

#10 Andreas Tuomas - Moderklubb: Täfteå IK
- är en spelare som lever på sin inställning och fysik.. Var troligen den spelare som var den viktigaste länken i våran "femma" ifjol.. Får inte så mycket rubriker men krigar och sliter med hela sitt hjärta i varje byte.. En riktig lagspelare..

#12 Thomas Holmgren - Moderklubb: Storviks IF
- sista spelaren in i truppen och han var grymt jobbig att möta som forward då han spelade i Alba.. Känns riktigt bra att han kommer till oss och gör det jobbigt för våra motståndarforwards.. Men förutom sina starka defensiva kvaliteér har Thomas även rätt fina händer och ett bra skott..

#22 Erik Olofsson - Moderklubb: IBK Dalen
- är lagets "erlingmark", han kan spela på alla platser..  Olle är en riktig lagspelare som aldrig gnäller utan spelar där han blir tillsagd att han ska spela.. Är även lagets bötesansvarige så det är bäst att hålla sig på god fot med Erik :)

#24 Mikael Eriksson - Moderklubb: IBK Alba
- kom tillbaka till oss vid jul ifjol efter att ha varit en sväng ner till Jönköping.. Har sina styrkor i det offensiva spelet där han med sitt spelsinne och fruktade skott kommer att vara viktigt för oss i vinter.. Är även en viktig del i vårat PP..

#34 Robert Hortlund - Moderklubb: Umeå City IBK
- är en offensiv back med ett av lagets hårdaste skott.. Var sjuk rätt stor del av försäsongen men börjar nu komma ikapp oss andra och jag hoppas att Robban avlossar sin bössa ofta i vinter...

#63 Johan "lingon" Lindgren - Moderklubb: Ersboda SK
- Lingon kommer nu tillbaka till oss efter att ha varit i Dalen 10 säsonger.. Men i år ska han ta steget från center till back och av det jag sett nu under våra 2 veckor på plan så ser det lovande ut.. En spelande back som med sin rutin kommer att betyda mycket för oss i vinter..

#77 Stefan Lindberg - Moderklubb: Umeå City IBK
- har precis avslutat sin hockeykarriär för att äntligen ge innebandyn en ärlig chans.. Stefan kan då han kommer in i liret bli hur bra som helst.. Har fysiken, snabbheten, bra skott och riktigt bra spelsinne.. En liten kopia på Asp i Falun.. Ge han nån månad sen kan vi ha en av de nominerade till årets rookie här...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, jag råkade kommentera detta inlägg under det föregående inlägget.. :-)

2008-08-14 @ 15:00:29
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0