Framme vid hotellet..

Nu har vi kommit fram till hotellet dær vi ska bo inatt... Quality hotell i Arlandastad, vi bor 4 och 4 i våra rum och i mitt rum har vi Peder, Tuomas och Norsken.. Skriver från Norskens dator så dærfør ser ni inga vanliga ä och ö..

Rummen ær typ lika stort som mitt køk alltså 12 kvm,, så vi bor vældigt mysigt...



Bussresan ner var væl ingen højdare før våran vanliga chauffør Berra skulle vara hemma å ha annat før sig så vi fick in en annan som skulle køra oss ner... Kan lova att Masse inte var helt nøjd med hans kørteknik...

Værmen i bussen var godkænd oxå..

Och som jag skrev i førra inlægget så skulle jag vinna pokerturnering... Tackar!!!



Matchen imorgon mot Årsta kan ni som inte har møjlighet att komma hit och se den kan se den via nætet... Klicka hær før att komma till matchen... Kostar bara 30kr før att se...



Var in på IKEA en svæng på vårat matstopp i Sundsvall... Blev några inkøp.. Synd att Ingvar inte vill satsa på en butik i Umeå..



Grabbarna fick oavgjort i dagens hemmamatch mot Leksand... 2-2 målet inprickat med endast 10 sekunder kvar, inte ovæntat att det var Johan "magic stick" Bergmark.. Ett steg frammåt sen førra veckans førlust mot Nybro..

Kul att Davidssons "hotstreak" håller i sig... Nu uppe i 7 mål på 5 matcher...



I need *...



Næe nu ær det dags att slæcka ner... Før imorgon gæller det att man ær utvilad...
Hær kommer schemat før imorgon...

Frukost 9:00 sen en liten promenad.. Vila fram till 12:30 sen lunch.. sen børja bege oss mot Allianshallen och matchen startar 15:30 så håll era tummar..

Vi ses.. Godnatt..
/#33

Kommentarer
Postat av: Krille the king

Lycka till idag och kör över årsta!!Håller tummarna här uppe!

2007-09-29 @ 14:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0