Tricks..

Är Skandinavisk fotboll på frammarsch eller vad ska man tro efter Rosenborgs framgångar i Champions League och nu idag då Helsingborg bortabesegrade Turkiska Galatasaray med Tobias Linderoth i laget med 2-3.. Härligt Henke och resten av HIF!!!

Elfsborg däremot hade en tung kväll... 6-1 förlust mot Fiorentina... ajaj...



Det är inte bara i innebandy man kan ha olika varianter på frislag/frisparkar... Kolla in de här klippet finns en hel del härliga varianter :)
 




Vädret ute just nu är inte OK... Ena stunden snö minus 3 och nästa stund regn å plus 2 och det blir slask och blia... Då har jag hellre minus 10 grader och mycket snö som ligger på marken och lyser upp istället för att det ska vara blött å slaskigt....

Sen så det är kallt ute så spolas ju uterinkarna och det innebär att man då kan åka skridskor... Finns inget roligare än att snöra på sig grillerna och åka ut på isen å slå lite flipps... en sån frihetskänsla!!!

Och OM det finns snö ute så kan man ju åka skoter och det är ju aldrig fel det heller ;) min bästa dag förra året var ju då jag var ute å åkte en massa skoter... så SKOJ!!



Just nu är man snuvig som fasen och grymt rostig i halsen... bara å hoppas att det går över snart... men som tur så är vi ju spellediga ihelgen så man får kurera sig...



Här kommer Zlarres mål ifrån gårdagens Champions League match mot CSKA Moskva... SE och njut.. Hans 2:a mål i matchen kan vara det snyggaste på 2000-talet!!!





Nu blir de att ta sig an berget av disk som står i köket...

Höres
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0