Äntligen!

Då var nollan i målprotokollet spräckt för brorsan ÄNTLIGEN... Det var 1:25 in i 3:e perioden i PP, på en passning från Mattias Helgesson som nollan blev en etta... Sen att det blev en vinst med 7-9 i bortamatchen mot Helsingborg var nog också rätt skönt!!!
Att första målet kom på en plan med underlaget parkett var nog ingen högoddsare.. men nu när måltorkan är över tror jag att det kommer att lossna rejält!!

image14
Masse hade 1+1 idag..

Ställ hade 1 ass i matchen oxå.. Kul att ni levererar grabbar :)

Att Falun nu ligger nu på en stabil 2:a plats i Svenska Super Ligan efter 7 spelade matcher var det hade nog inte många trott innan säsongen... IMPONERANDE!!



I våran serie spelade några lag ihelgen och det här var slutresultaten...

Storvreta/Vesta - Granlo 6-10
Alba - Sirius 6-3
Gävle - Årsta 10-3
KAIS Mora - Sundsvall 13-9

Sirius det lag som alla trodde på innan säsongen verkar ha fått lite grus i maskineriet, men det är länge kvar av serien och mycket kan hända...

Richard Fernström (vem de nu är??) i KAIS Mora verkar vara "in the zone" 7 pinnar idag och upp i ensam poängligaledning med 29 poäng på 8 matcher... inte illa pinkat..



Våran keeper Johan Rehn blev idag världsmästare då Sverige vann VM med U19 landslaget i innebandy... Jag lyfter på hatten och säger GRATTIS!!!



Nu lite fika och titta på den alternativa fotbollsgalan på TV4...

Sov gott
/#33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0