Spännande..


Efter att vi slog Jönköping borta i onsdags med klara 3-8 har vi nu lite häng på den sista sluspelsplatsen och nu då Balrog kommer på besök imorgon söndag ska vi göra allt i vår väg för att vinna matchen å på så vis bara ligga 1 poäng efter demonerna som just nu har den sista slutspelsplatsen..

Men innan jag fortsätter tänkte jag skriva lite om matchen nere i Småland först.. Vi började matchen rätt segt och vi kan tacka Ställ i kassen att inte JIK ledde med 4-0 efter 5 minuter.. Men då Zingmark gjorde 1-1 efter 9 minuter vaknade vi upp och avgjorde matchen på 7 minuter.. Och vi kunde spela resten av matchen rätt avslappnat och kontrollerat..

JIK´s bästa under matchen var deras 10-15 man (kids) starka klack som verkligen gav allt hela matchen.. tyvärr för få lag i SSL som har en klack,.,

Efter matchen går en besviken Gillek nere vid omklädningsrummen och smäller igen deras dörr allt vad han hade och då oooade ett par stycken från vårat lag. Gillek kommer ut och undrar om vi hade problem och då drog mattis den redan klassiska "lycka till i ettan". Det tålde herr Gillek dåligt och stannade cirka 1,7 mm från mattis ansikte, de börjar Käfta,.. Henke Olofsson kommer dit å ställer sig bakom Gillek med pulserande panna., Gillek ser ut att gå därifrån då han vänder sig om och bitchslappar mattis med en höger och smet in i omklädningsrummet direkt efter... Utanför omklädningsrummet står vi och ett bra gäng från media med frågande ögon... Vad sysslar den mannen med??



Har inte skrivit något på bloggen om vårat senaste nyförvärv... Erik Forsgren som vi lånat från Ersboda.. En snabb och teknisk kille som smällt in grymt bra i laget.. Kan vara skillnaden om det blir slutspel eller inte för oss... Ska skriva mer om F:son lite senare..



IKSU mötte Täby hemma idag i Arenan och det var en av de sämre matcher jag sett på länge tyvärr.. En massa slarv och flipper hit å dit.. Nu vann IKSU matchen med 5-2 och de kan man tacka den duktiga målvakten Malin Alfredsson för..



Grabbarna spelade bort sig helt från sin Play Off chans ikväll.. Sundsvall vann med 1-2 sedan Löven chansat och plockat ut sin keeper.. Nu hoppas jag verkligen att de händer något i klubben tills nästa år.. rensa ut och bygg om på nytt!!



Här kommer några härliga kommentarer från Jönköpingsresan:

- MeeeH!, Vem glömde?? / Jocke Lundberg då han kliver in på toan och ser att den som var före han inte har spolat..

- Han hade riktigt lena händer / Jonsson efter att han tackat för matchen med JIK´s reservkeeper..

- Det heter AB inte A6 / Hacky om köpcentrat där vi skulle äta och vips vann man 100 kr, enkelt..




Min granne Ivar hade skrivit en fin lycka till lapp och satt på min ytterdörr.. de värmer :)



Kom gärna till Gammlia imorron kl 16:00 för att stötta oss i matchen mot Balrog...

Nu blir de film.. The Wrestler..

Höress..

/#33


Kommentarer
Postat av: ?

Moget av er spelare att säga "lycka till i ettan". Låt Gillek vara. Hur less tror du han är? Ni har spelat ett år i eliten. Kom igen om ett par år då dessutom någon av era spelare kanske gjort en landskamp coh verkligen presterat något

2009-02-21 @ 23:33:24
Postat av: Mr Klister

Tjena Dille, jag lånar din Gillekhistoria bara så du vet. Om du inte vill att jag lägger upp det på min blogg så hojta till bara så tar jag bort det.



>>?



Den där Gillek är ju en landslagsspelare och man kanske skulle kunna ställa lite högre krav då kan man tycka, eller? Om du skulle höra en tiondel av vad den karln kastar ur sig på banan under en match så är det inte mer än rätt att han får tåla lite trashtalk tillbaka, inte sant?

2009-02-22 @ 01:06:01
URL: http://www.sellessal.com
Postat av: Humlan

Haha! Mer skvaller om spelare,tack! :)

2009-02-22 @ 01:09:05
Postat av: IBF Falun låten

Lyssna på nya IBF Falun låten!



http://www.youtube.com/watch?v=iAkbzPkuNuM



http://www.ibffalun.com/

2009-02-22 @ 13:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0